Lechia Gdańsk przed derbami. Miłosz Kałahur: Możemy...
- Zapisałem się w historii jako zawodnik, który zdobył awans, a do tego trzymał opaskę kapitańską. Na pewno...
Znaleziono 18 artykułów
- Zapisałem się w historii jako zawodnik, który zdobył awans, a do tego trzymał opaskę kapitańską. Na pewno...
Na fontannie Neptuna, jednym z najbardziej rozpoznawalnym symbolu Gdańska, został zawieszony biało-zielony...
- Jeśli ode mnie miałoby to zależeć, to wolałbym, aby kwestia awansu była rozstrzygnięta już przed derbami...
Wszystko wskazuje, że piątkowe derby Trójmiasta na Stadionie Miejskim obejrzy pięciocyfrowa liczba kibiców....
Polski Związek Piłki Nożnej ogłosił terminarz rozgrywek Fortuna 1. ligi na sezon 2023/24. Derby Trójmiasta...
Ekstraliga rugby przełożyła najbliższą kolejkę, najprawdopodobniej na wiosnę. W najbliższych dniach...
COVID-19 znów zmienia ligowe harmonogramy. Cała kolejka PGNiG Superligi została odwołana, gdyż koronawirus...
"Wciąż zbyt mało wiemy o założeniach związanych ze sprawami sanitarnymi i bezpieczeństwa przy powrocie...
Ireneusz Mamrot został trenerem Arki Gdynia. Kontrakt obowiązuje do 30 czerwca 2022 roku. Nim rozpocznie...
Dusan Kuciak w nietypowy sposób uczcił powrót do treningów zorganizowanych. Bramkarz Lechii Gdańsk do domu...
Arka Gdynia awansowała do ćwierćfinałów Canal+ Ekstraklasa Cup w grze FIFA 20. Kolejnym jej rywalem będzie...
- Nie lubię żadnych rozstrzygnięć, które zapadają przy zielonym stoliku. Jestem za rozegraniem meczu Lechia...
Rezerwy Arki Gdynia w środę o godz. 15:30 podejmą na Narodowym Stadionie Rugby Bałtyk Gdynia. Stawką...
We wtorek w Gdańsku miał odbyć się turniej eliminacji Złotego Kasku. Zarówno zawody kwalifikacyjne, jak i...
Piłkarze i trenerzy Lechii Gdańsk oraz Arki Gdynia dużą część Wielkanocy spędzą w pracy. - Nie zaleciłem...
Na 9 listopada przełożono derby I ligi piłkarzy ręcznych. Spójnia Gdynia poprosiła o zmianę terminu, gdyż...
"Wyniki w lidze i bardzo dobra pozycja w tabeli świadczą za trenerem Piotrem Nowakiem, a więc nie może...
To miało być święto trójmiejskiego rugby. W Wielką Sobotę powinien odbyć się pierwszy pojedynek półfinałowy...