-
Gala i premiera Żółtego Przewodnika Gault&Millau 2019
(30 opinii) 27 listopada 2018 -
Malika o wielokulturowości w kuchni
(43 opinie) 19 listopada 2018 -
Od kuchni do telewizji, czyli kulinarni celebryci z Trójmiasta
(75 opinii) 7 lipca 2017 -
Gotowanie jest proste. Gdzie się go nauczyć w Trójmieście?
(51 opinii) 13 kwietnia 2017 -
Uczta nad ziemią, w ciemnościach lub nago. Nietypowe pomysły restauracyjne
(46 opinii) 13 lutego 2017 -
Malika - kobieta, która o przyprawach wie wszystko
(96 opinii) 1 listopada 2016 -
Gdyńska restauracja Malika zebrała entuzjastów triathlonu
(17 opinii) 23 października 2016 -
Kolejny festiwal kulinarny przed nami
(28 opinii) 13 października 2016 -
Gdzie w Trójmieście na: hummus
(101 opinii) 11 sierpnia 2016 -
Nauka przez gotowanie w Tuptusiowej Akademii Smaku
(8 opinii) -
Znani kucharze dzieciom. Niecodzienna akcja w gdańskiej szkole
(22 opinie) 18 listopada 2015 -
Dress code w restuaracjach. W czym na obiad i kolację podczas upałów?
(137 opinii) 7 sierpnia 2015 -
Śniadanie pod klifem na start smacznego spaceru po Gdyni
(31 opinii) 3 lipca 2015 -
Co zamiast talerza? Kamienne łupki i kość wołowa
(24 opinie) 7 maja 2015 -
Podroby w wydaniu deluxe
(36 opinii) 23 kwietnia 2015 -
Szefowie kuchni o ulubionych daniach świątecznych
(31 opinii) 24 grudnia 2014 -
Gault&Millau ocenia restauracje w Trójmieście
(100 opinii) 3 grudnia 2014 -
Gąska na talerzu. Co oprócz piersi?
(25 opinii) 14 listopada 2014 -
Smaki deluxe: lodowa ekstrawagancja
(38 opinii) 30 lipca 2014 -
Smaki deluxe: soczysta jagnięcina
(61 opinii) 8 lipca 2014