Atrakcje na Dzień Dziecka, tenis stołowy na molo. Aktywny...
Imprezy z okazji Dnia Dziecka, piknik z tenisem stołowym na molo, Żeglarski Puchar Trójmiasta, koszykarskie...
Znaleziono 251 artykułów
Imprezy z okazji Dnia Dziecka, piknik z tenisem stołowym na molo, Żeglarski Puchar Trójmiasta, koszykarskie...
Wychowałam się w Sopocie i prawie całe życie tutaj mieszkałam. Uważam, że jest to świetne miejsce do życia,...
Regaty smoczych łodzi, Rodzinny Bieg Gdańszczan, ćwiczenia z Ewą Chodakowską, imprezy orientacyjne,...
Rodzinne spacery, wypad rowerowy i spływ kajakiem to niektóre z propozycji aktywnego spędzenia majówki 1-4...
Runmageddon Trójmiasto, Pomerania MTB Żukowo, PKO Gdynia Półmaraton - to niektóre z propozycji aktywnego...
MOSiR Sopot zaprasza na unikatowy bieg. RUNinSOPOT prowadzi granicami miasta, a ponadto uczestnicy muszą...
W nocy z soboty na niedzielę przestawiliśmy zegarki na czas letni, co oznacza dłuższe dni i więcej światła...
Imprezy rekreacyjne na orientację i relaksacyjne to niektóre z propozycji aktywnego spędzenia weekendu...
Wiosna rozkręca się na dobre, a wraz z nią imprezy w Trójmieście. W tym tygodniu czeka nas sporo koncertów,...
Do ostatniej konkurencji Halowych Mistrzostw Świata Nankin 2025 reprezentacja Polski czekała na jedyny...
Zakończenie biegowego cyklu #RUNinSOPOT po Plaży, rekreacyjne imprezy na orientację, największy festiwal...
- Próby schudnięcia towarzyszyły mi przez całe życie. Były lepsze i gorsze momenty, co w moim wypadku...
Weekend, 25-26 stycznia, w Trójmieście zapewni wiele możliwości spędzenia czasu w aktywny sposób....
Koniec stycznia przed nami. W najbliższą niedzielę, tradycyjnie jak co roku o tej porze, zagra Wielka...
Weekend, 11-12 stycznia w Trójmieście zapewni wiele możliwości na spędzenie aktywnego czasu. Będą gry z...
Od kilku dni trwa karnawał. Nic dziwnego zatem, że nasz Kalendarz imprez pęka w szwach, jeśli chodzi o...
Podczas jubileuszowej gali 30. edycji Konkursu o Nagrodę Bursztynowego Mieczyka im. Macieja Płażyńskiego...
Połowa listopada już za pasem. W tym tygodniu rośliny opanują Gdańsk za sprawą Festiwalu Roślin. Czekają...
Bieg Niepodległości, Cross Duathlon, cykliczne zajęcia jogi, morsowanie - to niektóre z propozycji...
- Wspinaczka sprawia mi ogromną satysfakcję i pozwala poznać granice swoich możliwości, możliwości własnego...