Książka inspirowana prawdziwym zabójstwem....
Za kilka miesięcy, dokładnie w sierpniu, minie 30 lat od zabójstwa Darii Relugi i tym samym sprawa ta...
Znaleziono 208 artykułów
Za kilka miesięcy, dokładnie w sierpniu, minie 30 lat od zabójstwa Darii Relugi i tym samym sprawa ta...
W sobotę na sopockim molo wybrzmiały najpiękniejsze piosenki Zbigniewa Wodeckiego. W ramach projektu...
Wykrywanie chorób paznokci w oparciu o sztuczną inteligencję, aplikacja szacująca ryzyko wystąpienia...
Po 50 latach z krajobrazu Gdańska powoli znika jego charakterystyczny element. Mowa o 150-metrowym kominie...
Już od 14 lat redakcja Trojmiasto.pl co roku nagrywa świąteczne życzenia dla swoich Czytelników. Każda ze...
Na bardzo wysokim poziomie stał Puchar Pomorza w karate tradycyjnym, który w sobotę odbył się w Hali...
Po 50 latach zamyka się działający we Wrzeszczu sklep zoologiczny "Małe ZOO". Przez te wszystkie lata...
W sierpniu 2023 r. walne zgromadzenie członków Spółdzielni Mieszkaniowej Karwiny zostało przerwane i od...
Halloween to święto, które zawsze budzi w Polsce dużo emocji. Dla jednych to okazja do dobrej zabawy, dla...
W spotkaniu kończącym 6. kolejkę PlusLigi Trefl Gdańsk pokonał w Będzinie Nowak-Mosty MKS 3:2 (23:25,...
W piątek pasażerowie Polregio zauważyli w pociągu pająka. Okazało się, że to jadowity, choć niegroźny...
Pod koniec ubiegłego roku jego szczątki zostały przywiezione z Argentyny do Krakowa, a następnie zostały...
Kiedy pisałam o finale trylogii "Kolory zła", nie spodziewałam się, że autorka zaskoczy swoich fanów i...
Kilkadziesiąt egzotycznych pająków zostało znalezionych w transporcie wojskowym ze Stanów Zjednoczonych w...
Pająki, burze, piwnice, ciemności, potwory, duchy. Lista rzeczy, które przerażały nas w dzieciństwie, nie...
Kilka dni temu zadebiutował na platformie Netflix wyczekiwany film "Kolory zła: Czerwień" na podstawie...
Właśnie pojawił się w sieci oficjalny zwiastun nowego filmu Netflixa "Kolory zła: Czerwień" na podstawie...
W niedzielę w hali AmberExpo w Gdańsku odbył się event Exotic Fest, który przyciągnął uwagę miłośników...
Nieczęsto zdarza się sytuacja, gdy wychodzę z teatru z przekonaniem, że oto byłam świadkiem czegoś...
Zaczęło się od pytań o dzwon, a skończyło na prezentacji starych srebrnych sztućców, nożyków do otwierania...