Robotrony, Strażak Sam, teatr, a może Niesamowite...
Przed nami kolejny weekend maja. Jak spędzić wolny czas z dziećmi? Od piątku do niedzieli czeka na was...
Znaleziono 170 artykułów
Przed nami kolejny weekend maja. Jak spędzić wolny czas z dziećmi? Od piątku do niedzieli czeka na was...
Skoki spadochronowe to sport i forma rekreacji, która dostarcza mocnych wrażeń. Polega na skakaniu z dużej...
- Podróżowanie otwiera oczy na bardzo wiele rzeczy - mówi w rozmowie z Trojmiasto.pl Marta Jasińska, która...
To miała być podróż, jak każda inna. Nasz czytelnik, pan Sebastian, liczył na to, że po trzygodzinnym locie...
Osoby marzące o lotach mogą spełnić swoje marzenie w Pomorskiej Szkole Szybowcowej. Po odbyciu szkolenia...
- Szukam swojego sufitu, jeśli chodzi o możliwości przede wszystkim zdobywania wysokości, i chcę łamać moje...
Absolwentka III LO w Gdyni jest pierwszą Polką, która ukończyła szkolenie na wojskowym samolocie odrzutowym...
Okres świąt Bożego Narodzenia to czas, w którym dania na stole są nieco bardziej rozmaite niż na co dzień....
Codziennie o świcie w rezerwacie Mewia Łacha ptasi świat budzi się do życia. Jak ptaki spędzają poranek?...
Kolejna zagadka, którą dla Was przygotowaliśmy, pozwoli nie tylko przetestować waszą...
Samolot lecący z Bułgarii do Szwecji musiał lądować na lotnisku w Gdańsku. Jedna z pasażerek miała bowiem...
Adrian Błąd do Arki Gdynia zawsze przyjeżdża jak do siebie. W 2017 roku z żółto-niebieskimi zdobył Puchar...
Wyspa Ostrów, dziś wyłącznie przemysłowy teren pomiędzy śródmieściem Gdańska a ujściem Wisły, była kiedyś...
Trefl Sopot zmierzy się z Sokołem Łańcut w sobotę, 30 marca o godz. 15:30. To pierwszy z ostatnich pięciu...
Warsztaty kulinarne, seans z nową Kung Fu Pandą 4, lot w kosmos, a może cyrkowe atrakcje - już od piątku na...
Pani Iza planowała polecieć w piątek samolotem z Gdańska do Wrocławia. Na przeszkodzie stanęła jej nie...
Rakieta gdyńskiej firmy Space Forest ma lecieć w kosmos. Wcześniej jednak czekają ją testowe loty. Podczas...
Od 2 września autobusy znów będą zatrzymywały się w zatoce przystankowej przy Bramie Wyżynnej. Tym samym...
Pierwszy wakacyjny miesiąc dobiega końca. Na przełomie lipca i sierpnia w Trójmieście nie brakuje atrakcji:...
Agencja Uzbrojenia poinformowała o rozpoczęciu wstępnych konsultacji rynkowych dotyczących zamówienia...