Planuj Tydzień: Kwiat Jabłoni, Kayah, Wersow, Wielka...
Festiwal kuchni świata, festiwal planszówek, targi z rękodziełem, premiera w Teatrze Miejskim, ciekawe...
Znaleziono 27 artykułów
Festiwal kuchni świata, festiwal planszówek, targi z rękodziełem, premiera w Teatrze Miejskim, ciekawe...
W czwartek Margaret pojawiła się w Starym Maneżu w ramach kultowej już koncertowej formuły MTV Unplugged....
Koniec maja w Trójmieście obfituje w setki wydarzeń. Przed nami mnóstwo imprez na świeżym powietrzu,...
Co łączy Marylę Rodowicz, Dodę, Andre Rieu i zespół Scorpions? Wszyscy jeszcze przed wakacjami wystąpią w...
W tym roku mija 25 lat od początku kariery Natalii Kukulskiej. Piosenkarka świętuje ten moment w najlepszym...
Najkrótsza noc w roku już za kilka dni. We wtorek, 21 czerwca będzie Noc Świętojańska, a z tej okazji...
Kora. Ikona, legenda, zjawisko. Osobowość sceniczna, której nie da się podrobić. Dzisiaj jest źródłem...
Do tej pory zagrali ponad 200 koncertów, wyprzedając największe i najbardziej prestiżowe polskie sceny....
Trzeba stawić czoła rzeczywistości i przyznać przed sobą: wakacje się skończyły, a jesień przegania...
Widać, że wiosenny sezon koncertowy rozkręca się na dobre. Marzec w Trójmieście będzie obfitował w wiele...
"Jak malować ogień" to tytuł wydanej pod koniec października płyty Natalii Przybysz. W niedzielny wieczór...
W nadchodzącym tygodniu świąteczna atmosfera na dobre zapanuje w Trójmieście - przed nami moc kiermaszy,...
Grudzień to ostatni dzwonek na kilka koncertów przed imprezowym wyhamowaniem na początku roku. Polecamy...
"Kobiety ratują planetę" pod tym hasłem odbyła się tegoroczna edycja Women's Voices. Wydarzenie składało...
Polecamy wybrane koncerty, które w maju odbędą się w Trójmieście. Maj rozpoczyna sezon koncertów...
Po spokojnym okresie świątecznym przyszedł czas na prawdziwe poruszenie. W nadchodzącym tygodniu warto...
Końcówka listopada w Trójmieście zapowiada się bardzo intensywnie. I dobrze, bo chociaż pogoda nie sprzyja...
Ponad 200 koncertów odbędzie się w listopadzie w Trójmieście. Tutaj znajdziecie informacje o tych...
Jesień w pełni, a wraz z nią coraz mniej imprez plenerowych, a więcej ciekawych spotkań pod dachem. W...
Połowa września już za nami, a pogoda wciąż nas rozpieszcza - warto z tego skorzystać i wyjść z domu....