Arka Gdynia z "wypiętą klatą" po awans do...
Wszystkie bilety na mecz Arka Gdynia - Bruk-Bet Termalica Nieciecza zostały wyprzedane. W niedzielę, 4 maja...
Znaleziono 483 artykuły
Wszystkie bilety na mecz Arka Gdynia - Bruk-Bet Termalica Nieciecza zostały wyprzedane. W niedzielę, 4 maja...
Lechia Gdańsk podczas zgrupowania w Zjednoczonych Emiratach Arabskich pokonała w meczu sparingowym Al Ain...
Janusz Gol nie jest już zawodnikiem Arki Gdynia. Klub poinformował, że umowa 39-letniego pomocnika, która...
- Dokładnie przeanalizowaliśmy styl gry Górnika Zabrze. Znamy ich mocne i słabe strony oraz wiemy jak je...
Arka Gdynia podjęła decyzję w sprawie przyszłości dwóch piłkarzy, którym kontrakty kończą się 30 czerwca....
Przed meczem z Lechem Poznań trener Lechii Gdańsk podzielił się swoimi spostrzeżeniami na temat formy...
Arka Gdynia pozyskała napastnika, który ma być odpowiedzią na transfer Karola Czubaka do belgijskiego KV...
Arka Gdynia pokonała Lokomotiw Płowdiw 2:0 (2:0) na otwarcie sparingów w Turcji. Gole 13. drużynie...
Wojciech Pertkiewicz ponownie będzie prezesem Arki Gdynia. Po blisko 5-letniej przerwie, urzędowanie...
Jędrzej Grobelny na zgrupowanie we Władysławowie pojechał z Wartą Poznań, a wrócił z Arką Gdynia. W Turcji...
Lechia Gdańsk spłaca zaległe zobowiązania, aby odzyskać licencję na grę w PKO BP Ekstraklasie. Natomiast...
- Rekord goli w historii klubu już pobiłem. Dlatego w tym roku liczy się tylko awans, abyśmy w końcu mogli...
Lechia Gdańsk nadal ma zawieszoną licencję, ale nikt najwyraźniej na serio nie bierze pod uwagę, że nie...
Lechia Gdańsk wygrała oba sparingi w Turcji, a trener John Carver zapewnia: "zmierzamy w dobrym kierunku"....
Lechia Gdańsk w drugim sparingu podczas zgrupowania w Turcji zmierzy się z Polissią Żytomierz. 5. klub...
- Mam ponad 80 meczów rozegranych w ekstraklasie. Zatem nie można mi dawać czasu, a trzeba ode mnie...
Lechia Gdańsk w środę, 15 stycznia o godz. 13 czasu polskiego rozegra pierwszy sparing podczas zgrupowania...
- Uznałem, że warto tutaj przyjść właśnie ze względu na to, że konkurencja jest... dużo. Tylko poprzez taką...
Arka Gdynia tej zimy pozyskała już dwóch piłkarzy. Klub decyduje o kolejnych transferach. Pod baczną...
Serhij Bułeca stał się gwiazdą ukraińskich mediów. Gdy Lechia Gdańsk nie zabrała 25-latka na zgrupowanie do...