PGE Wybrzeże Gdańsk w kadrze reprezentacji. Rozpoczęły...
Mikołaj Czapliński, Maciej Papina i Jakub Będzikowski to zawodnicy PGE Wybrzeża Gdańsk, którzy zostali...
Znaleziono 34 artykuły
Mikołaj Czapliński, Maciej Papina i Jakub Będzikowski to zawodnicy PGE Wybrzeża Gdańsk, którzy zostali...
Znamy ostateczny skład reprezentacji Polski na piłkarskie mistrzostwa świata 2022, które od 20 listopada do...
- Wydaje mi się, że kibice tym wyróżnieniem chcą mnie zdopingować. Czujemy, że są z nami, wspierają. Chcemy...
Reprezentacja Polski w piłce ręcznej przygotowania do styczniowych mistrzostw Europy kontynuuje w Gdańsku....
Lekkoatleci z Trójmiasta zdobyli pięć medali podczas 97. mistrzostw Polski. Złoto wywalczyła Agnieszka...
Renata Śliwińska wyrównała w Gdańsku rekord świata w pchnięciu kulą w kategorii F40. To był najbardziej...
- Taekwon-do kształtuje charakter. To czego uczę się na macie, przenoszę do mojego życia - chcę być...
Polska przegrała z Niemcami 84:92 (26:20, 18:16, 18:25, 22:31) i zakończyła turniej towarzyski VTG Supercup...
Polscy koszykarze zagrali pierwszy z trzech turniejów towarzyskich przed mistrzostwami świata. W Pradze...
Dariusz Wyka nie pojedzie z reprezentacją Polski na koszykarskie mistrzostwa świata do Chin, które...
Artur Nogal został nowym panczenistą Stoczniowca Gdańsk. Jeden z najlepszych polskich łyżwiarzy ostatnio...
Jack Salt został nowym środkowym Trefla Sopot. Mierzący 208 cm reprezentant Nowej Zelandii to aktualny...
Reprezentacja Polski U-20 przegrała z Chorwacją 75:89 (10:23, 15:23, 23:18, 27:25) w 1/8 finału mistrzostw...
Komplet kibiców w Gdynia Arenie powinien obejrzeć towarzyski mecz koszykarzy Arka - FC Barcelona. Na...
Angelika Cichocka znalazła się w Grupie Sportowej Orlen, która rozrosła się do 20 osób, głównie...
Jakub Rodziewicz w ostatnim wyścigu stracił szansę na medal mistrzostw świata do lat 21 w klasie Laser...
Ponad trzy tygodnie regat oraz dwa tysiące żeglarek i żeglarzy awizowane są w 19. edycji Volvo Gdynia...
Piłkarze reprezentacji Polski będą od wtorku w Arłamowie, gdzie przejdą kolejny etap przygotowań do...
Piłkarska reprezentacja Polski przed finałami mistrzostw świata nie wystąpi w Gdańsku. Natomiast tradycja...
75 żeglarzy, w tym aż 52 zagranicznych rozpoczyna w Sopocie rywalizację w otwartych mistrzostwach Polski...