Lechia Gdańsk - Al Ain U-23 1:0 w Dubaju. 18-latek...
Lechia Gdańsk podczas zgrupowania w Zjednoczonych Emiratach Arabskich pokonała w meczu sparingowym Al Ain...
Znaleziono 276 artykułów
Lechia Gdańsk podczas zgrupowania w Zjednoczonych Emiratach Arabskich pokonała w meczu sparingowym Al Ain...
Błażej Dworakowski w tym roku skończy 18 lat. Trenuje pływanie w Klubie Sportowym Delfin Gdynia i zdążył...
Bardzo pechowo dla Lindy Weiszewski zakończył się wyjazd na bobslejowe mistrzostwa świata w Lake Placid....
Przed nami kolejny weekend lutego i rozpoczynające się ferie zimowe 2025 na Pomorzu. Jak spędzić wolny czas...
Ścianka wspinaczkowa to świetny pomysł na aktywność, także podczas ferii. Aleksandra Mirosław została...
Bałtyk Gdynia wysoko pokonał V-ligowe KS Chwaszczyno aż 9:3 (3:2) na Narodowym Stadionie Rugby podczas...
Swoją pierwszą pracę w ogrodzie podjął, mając zaledwie 15 lat. Teraz, w wieku 23 lat, prowadzi firmę, która...
Sezon studniówkowy 2025 możemy uznać za zamknięty: rozpoczęły się ferie - uczniowie mogą udać się na...
Opady śniegu, które już były w Gdyni i które są jeszcze spodziewane, mają nie przeszkodzić w rozegraniu...
Ferie 2025 na Pomorzu rozpoczynają się już 17 lutego. Na jakie zajęcia i atrakcje mogą liczyć dzieci i...
Kilka tygodni temu zapytaliśmy naszych czytelników w ankiecie, do jakich lokali mam się udać w najbliższym...
- Mam ponad 80 meczów rozegranych w ekstraklasie. Zatem nie można mi dawać czasu, a trzeba ode mnie...
W roku 1950 Gdynia liczyła już 118 tys. mieszkańców. Miasto starało się zapewnić gdynianom odpowiednią...
Arka Gdynia tej zimy pozyskała już dwóch piłkarzy. Klub decyduje o kolejnych transferach. Pod baczną...
Przerwa zimowa rok temu okazała się dla Lechii Gdańsk wybawieniem. Wiosną wróciła nowa, lepsza drużyna,...
Arka Gdynia osiągnęła porozumienie z drugim piłkarzem, którego pozyska w zimowym oknie transferowym. Środek...
W piątek w Trójmieście sypnęło śniegiem. Maluchy się cieszą, a kierowcy niezbyt. Bo to przecież dodatkowa...
Przed nami kolejny grudniowy i z pewnością świąteczny weekend. Jak go spędzić z dziećmi? W najbliższych...
To będzie bardzo spokojny grudzień melomana, więc śmiało pogodzimy przygotowania do świąt Bożego Narodzenia...
Przed nami mikołajkowy i świąteczny weekend, jak go spędzić z dziećmi? W najbliższych dniach w Trójmieście...