Arka Gdynia - Miedź Legnica. Co Dawid Gojny powie...
- Pogratuluję mu jeszcze raz, że objął Miedź Legnica. Powiem, że w meczu z Arką Gdynia nie mogło mu się...
Znaleziono 47 artykułów
- Pogratuluję mu jeszcze raz, że objął Miedź Legnica. Powiem, że w meczu z Arką Gdynia nie mogło mu się...
Arka Gdynia już 28 lutego może zostać liderem Betclic 1. Ligi co najmniej na trzy dni. - Nie ma to żadnego...
Opady śniegu, które już były w Gdyni i które są jeszcze spodziewane, mają nie przeszkodzić w rozegraniu...
Do powrotu rugbistów na ligowe boiska zostały prawie dwa miesiące, ale Energa Ogniwo Sopot, Life Style...
- Oczywiście w pełni rozumiem dyskusje na temat tego, co się wydarzyło, jeżeli chodzi o objęcie przeze mnie...
- Czasami trzeba podejmować trudne decyzje, których finalny efekt nie jest ani przewidywalny ani tym...
Czas na odpoczynek i regenerację dobiegł końca. W środę piłkarze Arki Gdynia wracają na treningi. Przed...
Koszulki o powrocie Lechii Gdańsk do ekstraklasy zostały jeszcze w szatni, korki od szampanów nie...
Wojciech Łobodziński obiecuje ofensywnie i dobrze grającą Arkę Gdynia. -Jeżeli będziemy grać na takim...
Lechia Gdańsk w dwóch najbliższych kolejkach Fortuna 1. Ligi rozegra dwa ostatnie mecze roku 2023 na Polsat...
Co prawda jeszcze w tym roku na Polsat Plus Arenie Gdańsk stawią się dwa zespoły, z którymi Lechia Gdańsk...
Boisko i plac zabaw z trampolinami to elementy zaplanowane przy zbiorniku retencyjnym na Witominie....
- Jestem w Arce Gdynia już 33 lata. To nie tylko praca, ale styl życia. Nigdy nie byłem pracownikiem...
Karol Kwaśniewski to 13-latek z Gdańska, który jako pierwszy i zarazem jedyny bramkarz z Polski dołączył do...
Arka Gdynia ma okazję potwierdzić, że pod batutą Ryszarda Tarasiewicza słynie z doskonałego przygotowania...
Mimo zimowej aury, mecz Arka Gdynia - Górnik Łęczna o awans do ćwierćfinału Pucharu Polski ma odbyć się...
Fabian Hiszpański z II-ligowego KKS 1925 Kalisz jest czwartym piłkarzem, który został pozyskany przez Arkę...
- Zgubiła nas rutyna wobec gorszych niż prognozowane warunków atmosferycznych. Znaleźliśmy się pod...
Zarząd Wielkopolskiego Związku Piłki Nożnej podjął taką decyzję, jaką zapowiadaliśmy 2 dni wcześniej. Z...
Arka Gdynia zagra ze Skrą Warszawa, gdzie szukać będzie pierwszego zwycięstwa w sobotę o godz. 13:30 na...