AMW Arka Gdynia przegrała, ale zostaje w lidze. Pomogły...
AMW Arka w bardzo słabym stylu zakończyła nieudany sezon Orlen Basket Ligi. Gdynianie przegrali z GTK...
Znaleziono 511 artykułów
AMW Arka w bardzo słabym stylu zakończyła nieudany sezon Orlen Basket Ligi. Gdynianie przegrali z GTK...
W Gdyni właśnie otwarto po całkowitym remoncie połączone oddziały - neurologiczny i udarowy, gdzie są...
W ten weekend miłośnicy designu zmierzają w jedno miejsce - do AmberExpo, gdzie trwają Targi Rzeczy...
Do Sopotu przyjechało ok. 200 delegatów z 55 krajowych federacji piłkarskich na trzydniowe obrady w ramach...
Narodowy Fundusz Zdrowia uruchomił rezerwę ogólną w wysokości ponad 17 mld zł na zapłatę ponadlimitowych...
Nasz redakcyjny kolega, Tomek Łunkiewicz - dziennikarz sportowy i wielki pasjonat żużla - ponad 7 lat temu...
Choć z gdańskich torów praktycznie zniknęły cztery lata temu, to wielu pasażerów wciąż pamięta czasy, gdy...
"Dajemy sygnał do walki" - napisali na oprawie kibice, których blisko tysiąc przyjechało za Lechią Gdańsk...
Pół żartem, pół serio można stwierdzić, że największym wydarzeniem związanym z kinem w 2024 roku w...
- Chcę podziękować zawodnikom, ale w pierwszej linii - naszym wspaniałym kibicom. To co oni robią dla nas,...
- Najgorsze jest to, że policja często wyłapuje tych ludzi i niestety potem nie ma tej nieuchronności kary,...
W 4. kolejce Orlen Superligi piłkarzem ręczni PGE Wybrzeża Gdańsk po raz drugi wygrali po rzutach karnych....
Około 400 osób wystartowało w Chodzie z Listonoszem oraz Biegu im. Obrońców Poczty Polskiej Energa Cup. W...
Niemałe poruszenie na trójmiejskiej obwodnicy wywołała futurystyczna Tesla Cybertruck, która dwa dni temu...
Za nami XXII edycja turnieju Sopot Beach Rugby, która była również XXXII Memoriałem Edwarda Hodury. W...
Rekolekcje ewangelizacyjne "Wake Up Gdańsk" w Hali Olivia przyciągnęły tłumy wiernych. Kontrowersyjny John...
Szymon Majewski to 22-letni zawodnik kickboxingu, który swoje pierwsze kroki w sporcie stawiał jako...
Być może nie tylko pasjonaci motoryzacji pamiętają, że słynny Rajd Monte Carlo miał swój gdański epizod w...
IV ligowcy nie zwalniają tempa. Jaguar Gdańsk w derbach Trójmiasta pokonał Arkę II Gdynia 2:1 (2:1) i...
Zanim spotkałam się z Kajetanem Bieleckim podczas wywiadu, widziałam go na scenie. Wysoki, wyprostowany...