Pies-pasażer. Czy może jechać na siedzeniu?
"Mojemu psu wolno" - takie słowa padły z ust kobiety, która podczas jazdy autobusem posadziła psa na...
Znaleziono 217 artykułów
"Mojemu psu wolno" - takie słowa padły z ust kobiety, która podczas jazdy autobusem posadziła psa na...
- Wydaje się, że powoli żart "jadę do Egiptu, bo nie stać mnie na wakacje nad Bałtykiem" możemy przerabiać...
W ofercie Euro Stylu z Grupy Dom Development pojawił się nowy etap Osiedla przy Błoniach, które powstaje w...
Przed nami długi weekend i święto Wszystkich Świętych. Z uwagi na zwiększony ruch drogowy lepiej w tych...
Czy posiadając dwa bilety miesięczne - jeden na cały Gdańsk i drugi na całą Gdynię i Sopot - możesz...
Choć przystanki SKM Gdynia Stocznia i Gdańsk Stocznia są zamknięte z powodu przebudowy, to w kasach SKM bez...
6 projektów dla rowerzystów zwyciężyło w tegorocznym Budżecie Obywatelskim w Gdyni. To warte ponad 1,5 mln...
W piątek, 30 sierpnia, oraz w sobotę, 31 sierpnia, Gdańsk będzie gospodarzem Akademickich Mistrzostw Świata...
Będą nowe wiaty, nowe schody, nowa nawierzchnia i nowa winda. Pod koniec września ruszy remont przystanku...
Przez to, że wielu pasażerów rezygnuje z siadania i nie zajmuje wolnych miejsc, w autobusach tworzy się...
Jeszcze w tym roku ma ruszyć budowa Skycity Gdynia, czyli zespołu budynków tuż obok węzła Franciszki...
Gdynia szuka partnerów do budowy i utrzymania 260 wiat przystankowych na terenie całego miasta. Pasażerowie...
W Gdańsku piesi są "wyciągani z podziemi". Miasto chce przy dużej części tuneli pod ulicami wybudować...
Bezpłatny parking przy ul. Korzennej - nieopodal stacji PKM Karwiny - zgodnie z zapowiedzią funkcjonuje na...
Tunel, a dokładnie "przepust technologiczny" na przedłużeniu ul. Podolskiej w Gdyni należy do PKP, zaś...
Na przedłużeniu ul. Podolskiej w Gdyni znajduje się tunel, który łączy Działki Leśne ze Śródmieściem. Sęk w...
SKM jeżdżąca w szczycie co 3 minuty niczym metro, dodatkowe autobusy dowożące mieszkańców do węzłów i nowe...
We wtorek, 20 lutego 2024 r., koalicja KO i Ruchów Miejskich oraz Gdyński Dialog - niezależnie od siebie, w...
Poniższy artykuł na temat organizacji komunikacji kolejowej w Gdańsku to zapis moich obserwacji i -...
Dlaczego autobusy linii nocnych nie zatrzymują się na przystankach, obok których przejeżdżają? Co ciekawe,...