Zmarł Leszek Kopeć: tak żegna go świat filmu i kultury
Śmierć Leszka Kopcia to smutna wiadomość dla trójmiejskiego środowiska filmowego, ale i ogromna strata dla...
Znaleziono 68 artykułów
Śmierć Leszka Kopcia to smutna wiadomość dla trójmiejskiego środowiska filmowego, ale i ogromna strata dla...
- Piłka ręczna jest w mojej rodzinie od zawsze. Tata grał, mama grała, siostra gra. Teraz tata jest...
- Mam ponad 80 meczów rozegranych w ekstraklasie. Zatem nie można mi dawać czasu, a trzeba ode mnie...
W nie tak odległym kinowym uniwersum Borys Szyc jest Eminemem, Gollumem i Jokerem, Jacek Braciak należy do...
Trefl Sopot rozpoczyna zmagania w play-off Orlen Basket Ligi. Jego ćwierćfinałowym rywalem będzie MKS...
Łukasz Hamadyk, kandydat na radnego z list Wspólnej Gdańskiej Drogi 2050, został pozwany w trybie wyborczym...
- Wydaje mi się, że szanse są dość małe - tak Karol Czubak ocenia możliwość odejścia z Arki Gdynia już...
- Grzegorz Borys zostanie znaleziony, robimy wszystko, by tak się stało - mówi funkcjonariusz pracujący na...
Arka Gdynia w środę, 20 września zakończyła obrady okrągłego stołu. W czwartek trwały indywidualne...
Michał Jańczak to 15-letni triathlonista, który na swoim koncie ma już tytuły mistrzowskie. Gdańszczanin...
- Przyzwyczaiłem się do słupków przy ulicach, gdzie jest to konieczne, by ograniczyć parkowanie. Ale...
Co może być trudnego w podzieleniu rachunku w restauracji? Kilka niedawnych sytuacji z trójmiejskich...
Torus Wybrzeże Gdańsk wraca do gry po przerwie reprezentacyjnej i w środę zmierzy się na wyjeździe z...
Bardzo dużo pytań - i to różnorodnych - nadesłaliście do Flavio Paixao. W tych, które znalazły się w...
Impreza bez alkoholu? Dla wielu osób jest to nie do pomyślenia. Ci, którzy tego sobie nie wyobrażają,...
Olaf Kobacki jest jedynym piłkarzem Arki Gdynia, który podczas przerwy w rozgrywkach Fortuna 1. Liga...
Gordan Bunoza występował m.in. w: Chorwacji, Włoszech, Rumunii, Cyprze czy Korei Południowej. W Azji, jak...
- To była sportowa złość na to wszystko, co przydarzyło mi się w ostatnim roku, chciałem to z siebie...
Krótkie spodenki bądź tylko sama bielizna. To ubiór, po który coraz częściej sięgają biegacze nawet w...
Z reguły osobiście testujemy nowe modele aut, a następnie dzielimy się z wami naszymi spostrzeżeniami....