IV liga. Bolesna lekcja Jaguara Gdańsk, ważne zwycięstwo...
W meczu inauguracyjnym 11. kolejki IV Ligi Jaguar podejmował na własnym obiekcie Gryfa Wejherowo. Spotkanie...
Znaleziono 94 artykuły
W meczu inauguracyjnym 11. kolejki IV Ligi Jaguar podejmował na własnym obiekcie Gryfa Wejherowo. Spotkanie...
Media Team był najlepszym trójmiejskim zespołem w Mistrzostwach Polski Amatorów dywizji IV, czyli ostatnim...
W tym roku w Trójmieście przeżywamy prawdziwą halloweenową kumulację - imprezy trwają już od piątku, ale i...
Arka Gdynia po raz pierwszy od maja 2021 roku zachowała czwarte czyste konto z rzędu. Można powiedzieć, że...
- Myślę, że tę maszynę wystarczyło tylko naoliwić, a nie odblokować - powiedział Łukasz Zjawiński, który na...
Energa Bałtyk Gdynia zremisował na wyjeździe z Powiślem Dzierzgoń 1:1 (0:0) na zakończenie 5. kolejki w IV...
Drużyna Tylko Lechia Gdańsk w pierwszym meczu w historii klubu wygrała z zespołem Respect Przejazdowo 4:3...
Arka Gdynia na mecz ze Stalą Rzeszów zmieniła bramkarza. W tym roku szczęścia spróbował już czwarty piłkarz...
Gedania 1922 Gdańsk pokonała na wyjeździe Chojniczankę II 3:0 (1:0) w półfinale Pucharu Polski na Pomorzu,...
Arka Gdynia w meczu z Chojniczanką atakowała w formacji 1-3-4-2-1, ale broniła już w ustawieniu 1-4-2-3-1....
Dusan Kuciak przeciwko Miedzi Legnica rozegrał dwusetny mecz w barwach Lechii Gdańsk. W następnej kolejce...
Gedania 1922 Gdańsk wygrała u siebie z Unią Janikowo 2:1 (1:0) w 14. kolejce grupy drugiej III ligi. Wynik...
- Byłem w szoku, nie wiedziałem jak się zachować. Najlepszy moment był jednak już, gdy wróciliśmy na swoją...
Bałtyk Gdynia przegrał z KP Starogard Gdański 0:1 (0:1) w 3. kolejce grupy drugiej III ligi. Od 64....
Bałtyk Gdynia przegrał na wyjeździe z Sokołem Kleczew 1:2 (1:1) w meczu 18. kolejki III ligi. Podopieczni...
Arka Gdynia zmierzy się na wyjeździe z II-ligowym GKS Bełchatów w środę, 29 września, o godz. 15. Stawką...
- Rozstaliśmy się w zdrowych relacjach. Bramka Bałtyku Gdynia jest w dobrych rękach - mówi nam Marcin...
Stoczniowiec Gdańsk przegrał z JKH GKS Jastrzębiem 2:4 (1:1, 1:1, 0:2) w wyjazdowym meczu 29. kolejki...
- Nie kryłem się, że chcę zakończyć karierę tam, gdzie się wychowałem, czyli w ŁKS Łódź. Arka Gdynia to nie...
Stoczniowiec Gdańsk przegrał na wyjeździe z Tauron Podhale Nowy Targ 1:5 (1:3, 0:1, 0:1) w zaległym meczu...