Arka Gdynia po awansie w Pucharze Polski. Słowo klucz -...
- Naszym celem był awans do kolejnej rundy i ten cel finalnie osiągnęliśmy. Jesteśmy szczęśliwi, bo dalej...
Znaleziono 41 artykułów
- Naszym celem był awans do kolejnej rundy i ten cel finalnie osiągnęliśmy. Jesteśmy szczęśliwi, bo dalej...
Tej klasy rywala nie było przy ul. Olimpijskiej od marca 2022 roku, gdy Arka Gdynia mierzyła się o...
Arka Gdynia zagra z I-ligowym Górnikiem Łęczna, a Bałtyk Gdynia zmierzy się z II-ligową Olimpią Elbląg w 1....
- Jest to tylko i wyłącznie jeden mecz, w którym jesteśmy w stanie pokonać Raków Częstochowa - zapewnił...
Arka Gdynia zamyka się przed rywalami. Trzy ostatnie sparingi, które planowane są przed wznowieniem...
Arka Gdynia zmierzy się u siebie z Rakowem Częstochowa w ćwierćfinale Fortuna Puchar Polski. Dojdzie zatem...
- Cieszą te bramki, bo "zaciąłem się" na kilka spotkań. Popełniłem też duży błąd. Sprokurowałem rzut karny,...
- Nie jest sekretem, że priorytetem jest liga, ale do meczu z Zagłębiem Lubin przystępujemy z pełną...
Arka Gdynia rozbiła II-ligowy GKS Bełchatów 5:0 (3:0) i awansowała do 1/16 finału Fortuna Pucharu Polski....
Arka Gdynia zmierzy się na wyjeździe z II-ligowym GKS Bełchatów w środę, 29 września, o godz. 15. Stawką...
Fortuna Puchar Polski to rozgrywki, w których w ostatnich pięciu sezonach doskonale spisują się trójmiejscy...
Arka Gdynia staje przed szansą zdobycia po raz trzeci piłkarskiego Pucharu Polski. Znów w finale nie jest...
Arka Gdynia w niedzielę, 2 maja w Lublinie zagra z Rakowem Częstochowa nie tylko o zdobycie Pucharu Polski,...
Czy Lechia Gdańsk ma jeszcze szanse na grę w europejskich pucharach w sezonie 2021/22? Sprawdziliśmy, co...
Arka Gdynia odrobi zaległości w Fortuna I liga. Natomiast dla zespołu Bruk-Bet Termalica Nieciecza będzie...
Finał Fortuna Puchar Polski może odbyć się bez kibiców. Przypomnijmy, że 2 maja o godzinie 16 Arka Gdynia...
Arka Gdynia może być pierwszą, polską drużyną dokładnie od ćwierć wieku, która w jednym sezonie zdobyła...
Arka Gdynia zagra u siebie z Piastem Gliwice 7 kwietnia o godzinie 17:30 o finał Fortuna Puchar Polski....
Arka Gdynia zmierzy się u siebie z Piastem Gliwice w półfinale Fortuna Puchar Polski. W drugim meczu...
- Nie ma takich słów, które mogłyby w jakikolwiek sposób nas usprawiedliwić. Mogę tylko przeprosić kibiców....