Marka POLSCA receptą na konkurencję promową na Bałtyku?
Polskie marki promowe łączą siły, żeby skuteczniej rywalizować z niemiecką i skandynawską konkurencją na...
Znaleziono 34 artykuły
Polskie marki promowe łączą siły, żeby skuteczniej rywalizować z niemiecką i skandynawską konkurencją na...
W dobie cyfryzacji coraz więcej aspektów naszego życia przenosi się do świata online. Tradycyjna...
Co oznacza litera "R" naklejana na niektóre skrzynki na listy? Okazuje się, że to wiadomość dla listonosza,...
Liczne imprezy biegowe, oglądanie Gdańska z kajaka, gry parkowe, cykliczne zajęcia jogi to część propozycji...
Trwa dodatkowa rekrutacja na studia i nadal są wolne miejsca na popularnych kierunkach. Wolne miejsca...
W poniedziałek, 20 maja, ruszyła rekrutacja uzupełniająca do przedszkoli oraz zerówek w szkołach...
Miejska Komisja Wyborcza w Gdańsku odmówiła w weekend rejestracji list wyborczych Koalicji Obywatelskiej w...
Rekrutacja uzupełniająca na studia rusza już niebawem. Nie dostałeś się na wymarzone studia, ale nie chcesz...
Zawsze lubiłem słuchać o Gdyni pozarządowej, w której społeczeństwo kipi od inicjatyw i działań, tłumy...
Podawane przez Ministerstwo Zdrowia statystyki dotyczące zachorowań przez koronawirus są kompletnie...
Jeszcze trzy tygodnie mają absolwenci ósmych klas na złożenie podania o przyjęcie do szkoły średniej w...
Język polski i matematyka już za nimi. Czwartek to ostatni dzień egzaminów ósmoklasistów 2022. Uczniowie...
Środa to drugi dzień egzaminów ósmoklasisty 2022. Tym razem uczniowie do rozwiązania będą mieli zadania z...
Egzamin ósmoklasisty 2022 rozpoczął się we wtorek, 24.05, sprawdzianem z języka polskiego. W kolejnych...
Wyścig pływacki dookoła molo wraca po roku przerwy. Kultowa impreza odbędzie się w trzech odsłonach....
Masz odległy termin szczepienia i denerwujesz się, że znajomi zaszczepili się z dnia na dzień, praktycznie...
- Skorzystałem z błędu systemu i w czwartek rano zarejestrowałem się na szczepienie przeciwko COVID-19....
Tłok, chaos, nerwy i dezorganizacja - tak o dzisiejszej wizycie na szczepieniu przeciw COVID-19 w...
- Od wielu miesięcy gdyński Urząd Miasta jest twierdzą. Nie można tam wejść, trudno się dodzwonić. Jedyny...
Przedstawiciele organizacji otoczenia biznesowego, funduszy inwestycyjnych, samorządów oraz globalnych firm...