Żeglarz - pożegnalny spektakl Krzysztofa Babickiego
Jedną z najbardziej urokliwych przestrzeni, w których gra Teatr Miejski w Gdyni, jest fregata "Dar...
Znaleziono 84 artykuły
Jedną z najbardziej urokliwych przestrzeni, w których gra Teatr Miejski w Gdyni, jest fregata "Dar...
Tomasz Grzegorczyk wygrał wszystkie sześć meczów, w których prowadził Arkę Gdynia u siebie w Betclic 1....
3 stycznia Lechia Gdańsk zaczęła przygotowania do rudny wiosennej. Biało-zieloni odbyli trzy treningi na...
- Riki jest kapitanem Lechii. To dobry kapitan, który staje w obronie swoich kolegów i reprezentuje klub...
Były piłkarz Lechii Gdańsk Henrik Castegren został dowołany do kadry reprezentacji Szwecji na mecz Ligi...
- Poprzedni sezon pokazał, że nie możemy myśleć o niczym innym jak o awansie. Bardzo bym chciał zająć jedno...
Już w sobotę 11 maja, o godz. 19, na stadionie przy ul. Kazimierza Górskiego 10 Life Style Catering Rugby...
Trefl Sopot rozpoczyna zmagania w play-off Orlen Basket Ligi. Jego ćwierćfinałowym rywalem będzie MKS...
- To jest na tyle duży klub, i na tyle duże miasto, że tutaj nikt nikogo nie musi uświadamiać, jaki jest...
- Nasze relacje układają się bardzo dobrze. Nie tylko ja zyskuje jako trener, ale przede wszystkim zyskuje...
Aż dziewięć produkcji filmowych - cztery filmy fabularne, trzy dokumenty i dwie animacje - zdobyło...
Gdy mówimy o zbrodniach sądowych w Polskiej Marynarce Wojennej za czasów komunistycznych, na szczycie listy...
Lechia Gdańsk 10 kwietnia o godzinie 15 rozpocznie mecz na wyjeździe z Jagiellonią Białystok w ramach 27....
Lechia Gdańsk już wie, co zawiodło w meczu z Piastem Gliwice. Maciej Gajos wskazuje 6 elementów, które będą...
Trefl Gdańsk podejmie Jastrzębski Węgiel. Spotkanie w Ergo Arenie cieszy się sporym zainteresowaniem do...
Co łączy Netflixa i Paris Saint-Germain? Duża kasa i niewykorzystany potencjał. Najdroższy projekt...
Arka Gdynia podpisała nowe kontrakty z młodzieżowcami. Kornel Przyborowski otrzymał angaż do 30 czerwca...
O wpuszczaniu światła do książek, o sympatii do Gdyni, o roli redaktora w procesie twórczym, a także o...
- Zerwałem biceps, w sobotę mam operację, a potem z 11 tygodni przerwy - mówi Grzegorz Buczek, który jako...
- Na rugby zaprowadził mnie kolega, z którym ćwiczyliśmy boks. W młynie po raz pierwszy zagrałem podczas...