Zrównoważony rozwój na osiedlu: coraz więcej deweloperów...
Coraz więcej deweloperów mieszkaniowych sięga po narzędzia zarezerwowane dotąd głównie dla projektów...
Znaleziono 972 artykuły
Coraz więcej deweloperów mieszkaniowych sięga po narzędzia zarezerwowane dotąd głównie dla projektów...
Zastanawiasz się, gdzie nocować w Gdańsku? Miasto przyciąga zarówno miłośników historii, jak i osoby...
Zachęcam władze Gdańska do porzucenia idei "zarządzania" tym, co jest. Trzeba pilnie opracować plan wyjścia...
30-letni mężczyzna najpierw ukradł plecak z kluczykami do auta zostawionymi przez właściciela, a później...
W biały dzień, w tłumie spacerowiczów przy alei Wojska Polskiego w Sopocie, rowerzysta wyrwał torebkę...
Wychowałam się w Sopocie i prawie całe życie tutaj mieszkałam. Uważam, że jest to świetne miejsce do życia,...
Radni z Gdańska i Gdyni apelują o intensywne działania straży miejskiej i policji wymierzone w rowerzystów...
Trzy ekskluzywne pięciopiętrowe budynki wtapiające się w otaczający je park - tak prezentuje się najnowsza...
Policjanci z Gdańska przeprowadzili akcję "E-rowery". Zatrzymano pięć osób na przerobionych jednośladach,...
Gdańska Morena (administracyjnie Piecki-Migowo) to atrakcyjna, dobrze rozwinięta i świetnie skomunikowana...
Historia Banina to trochę taka opowieść o rzeczach niedokończonych. O planach, które przegrały z czasem. I...
Na Ujeścisku, które jest jedną z najdynamiczniej rozwijających się dzielnic Gdańska, Euro Styl z Grupy Dom...
Rozpoczęcie budowy drogi rowerowej na jednym z trzech pasów al. Armii Krajowej, przy jednoczesnym remoncie...
Najkrótsza droga rowerem z Gdańska Głównego na plażę Stogi zabierze "zaledwie" 62 godziny, w trakcie...
- Armia Krajowa to była tajna organizacja. Wiedziałem tylko tyle, ile musiałem wiedzieć. Dowództwo...
- W kampanii reklamowej władze Gdańska zapewniają mieszkańców, że "miasto działa". Być może jest to prawda...
Nocne patrole policji i dzienny dozór straży miejskiej - tak od chwili zamknięcia wygląda okolica mostu...
W serwisie Aktywne Osoby przedstawiliśmy w 2024 r. kilkadziesiąt osób, które podzieliły się historiami...
Do końca grudnia wybrane mieszkania na inwestycjach Euro Stylu z Grupy Dom Development powstających w...
Euro Styl, będący częścią Grupy Dom Development, wprowadził niedawno do sprzedaży kolejny etap cieszącego...