Gokarty. Zobacz, gdzie można pojeździć i za ile. 17...
Gokarty to popularna forma zarówno rekreacji, jak i sportu. Jazda po torze kartingowym to nie tylko świetna...
Znaleziono 27 artykułów
Gokarty to popularna forma zarówno rekreacji, jak i sportu. Jazda po torze kartingowym to nie tylko świetna...
KartCenter świętuje właśnie 15-lecie swojej działalności. Jubileuszowy rok przyniósł ogromne zmiany. Do...
3 sierpnia - to polski dzień na Igrzyskach Olimpijskich Tokio 2020. W jedne dzień liczba medali urosła z...
Igrzyska Olimpijskie Tokio 2020 od 25 do 31 lipca zapewniały nam codziennie emocje związane ze startami...
Igrzyska Olimpijskie Tokio 2020 są pomyślne dla polskich siatkarzy. Biało-czerwoni po czwartym zwycięstwie...
Igrzyska Olimpijskie Tokio 2020 przyniosły Polsce drugi medal. Złoto zdobyła sztafeta mieszana 4x400 metrów...
Igrzyska Olimpijskie Tokio 2020 coraz lepiej układają się dla polskich żeglarz. Piotr Myszka ukończył...
Po trzech dniach Igrzysk Olimpijskich w Tokio 2020 Polska pozostaje wciąż bez medalu. W niedzielę, 25 lipca...
- Jest prędkość, gaz i motywacja, aby się ścigać. Przyleciałem walczyć o medal. Nie wyobrażam sobie innego...
Trójmiasto obfituje w liczne atrakcje turystyczne, które w sezonie letnim są chętnie oblegane nie tylko...
Do tej pory w sezonie zimowym zazwyczaj można było korzystać z gokartów jedynie pod dachem. Z uwagi na brak...
- Miałam do wyboru taniec lub windsurfing. Gdy stanęłam na desce i chwyciłam żagiel, uświadomiłam sobie, że...
Powrót na tor Formuły 1 Roberta Kubicy oraz ładniejsza pogoda z każdym dniem za oknem powodują, że w...
Gdańskie Lwy Żeglarstwa to nowe nagrody, które znalazły pierwszych właścicieli. Ma to być już tradycja, że...
Od lat tory gokartowe cieszą się niesłabnącą popularnością. I choć nie jest to rozrywka, która należy do...
Trójmiejscy żeglarze nie zdołali powtórzyć znakomitych występów z październikowych zawodów Pucharu Świata w...
Trzynaście żaglowców zawinie do Gdańska na wielkie święto żeglarstwa Baltic Sail. Będzie można je zwiedzać,...
Upał i duchota towarzyszyły biegaczom w pierwszych sierpniowych zawodach Parkrun w Gdańsku i w Gdyni. W tak...
O mały włos, a do listy osób, które utopiły się w tym sezonie w Bałtyku dodalibyśmy dwóch żeglarzy, którzy...
Blisko 150 zawodniczek i zawodników w pięciu klasach rywalizowała w regatach windsurfingowych o Puchar...