Awizowane składy Wybrzeże - Orzeł Łódź. Bajerski ocenia,...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk bije się równolegle o utrzymanie, jak i awans do play-off. W niedzielę, 2 lipca...
Znaleziono 199 artykułów
Zdunek Wybrzeże Gdańsk bije się równolegle o utrzymanie, jak i awans do play-off. W niedzielę, 2 lipca...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk w meczu z zespołem InvestHousePlus PSŻ Poznań miał nieoczywistego lidera. Daniel...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk zrezygnował z Wiktora Trofimowa, a na zwolnione miejsce nie dokonał wzmocnienia. Tym...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk zamierza podczas najbliższych sparingów dać szansę żużlowcowi, z którym ma podpisany...
Wiktor Kułakow otrzymał wizę wjazdową do Polski. Jednak lada moment rosyjscy żużlowcy mogą zostać...
Okno transferowe w polskich ligach żużlowych dobiegło końca. Prezentujemy składy rywali Zdunek Wybrzeże...
Okno transferowe w eWinner 1. Liga Żużlowa otwarte będzie od 1 do 14 listopada. Jednak w tym okresie nie...
Żużlowe transfery i wszelkie informacje z sytuacją na rynku, budzą duże emocje wśród kibiców Zdunek...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk wciąż nie sfinalizowało rozmów z krajowym seniorem, który zastąpi Krystiana...
Oskar Fajfer zwyciężył rozgrywane w Gdańsku Indywidualne Mistrzostwa eWinner 1. Ligi. Organizatorzy...
Najlepsi żużlowcy zaplecza PGE Ekstraligi zagoszczą w Gdańsku w niedzielę 19 września. O godz. 13 na...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk w sobotę o godz. 16 zmierzy się na wyjeździe z ROW Rybnik. Porażka może przekreślić...
Żużlowcy Zdunek Wybrzeże Gdańsk mieli sporo jazdy w lidze szwedzkiej w tygodniu poprzedzającym sobotnim...
- Przepraszam kibiców za swoją postawę. To była katastrofa, choć tor był podobny jak na treningach - mówi...
- Dziękuję, bardzo mi miło. To zawsze fajna rzecz, gdy ktoś głośno mówi o tobie coś dobrego. Jestem gotowy,...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk na niedzielny mecz przeciwko ROW Rybnik wystawia taki sam seniorski skład co na...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk w poniedziałek 5 kwietnia zainauguruje sezon w eWinner 1. Lidze Żużlowej, ale...
Drugi rok z rzędu Stadion im. Zbigniewa Podleckiego w Gdańsku gościł PGE Indywidualne Międzynarodowe...
W poniedziałek o godz. 19 na gdańskim torze żużlowym odbędą się PGE Indywidualne Międzynarodowe Mistrzostwa...
Krystian Pieszczek wystartuje z "dziką kartą" w PGE Indywidualnych Międzynarodowych Mistrzostwach...