Planuj Tydzień: duża impreza na Biskupiej Górce, maraton...
Wiosna rozkręca się na dobre, a wraz z nią tempo imprez w Trójmieście, których z dnia na dzień przybywa...
Znaleziono 43 artykuły
Wiosna rozkręca się na dobre, a wraz z nią tempo imprez w Trójmieście, których z dnia na dzień przybywa...
Kierowców wjeżdżających do Gdańska od strony Traktu św. Wojciecha witają głównie przemysłowe, częściowo...
Nie były potrzebne specjalne urządzenia, by w nocy z poniedziałku na wtorek, 13.08.2024 r., dostrzec nad...
Co poniedziałek czytam na portalu Trojmiasto.pl policyjne raporty z weekendu. I jestem przerażony liczbą...
Największe karnawałowe przeboje, piękne kostiumy, klasa, blichtr, znakomite operowe głosy i utalentowani...
Grzegorz Witt jako Ligowiec Miesiąca za pracę w sztabie reprezentacji Polski podczas piłkarskich mistrzostw...
W ostatnich tygodniach co rusz słyszymy o kończących działalność restauracjach z każdej półki cenowej....
Jak by wyglądał wasz dzień, gdyby trzeba było sobie radzić bez smartfona? Byłby lepszy czy gorszy?...
Chociaż od zakończenia II wojny światowej minęło już ponad 70 lat, na terenie Trójmiasta wciąż zalega...
Chodzą od mieszkania do mieszkania i zachęcają do wypełnienia formularza polecenia zapłaty, na którego...
"Szukasz sekretu, ale tak naprawdę nie chcesz wiedzieć. Chcesz dać się oszukać". Słowa Michaela Caine'a z...
Trójmiejscy policjanci kontrolują strefy gastronomiczne w centrach handlowych. Dzisiaj mundurowi pojawili...
Jeśli planujesz przyjazd lub przylot do Trójmiasta, a być może jesteś już na miejscu, ale nie masz pomysłu,...
W trakcie okresu szkolnego dostępność trójmiejskich pływalni jest ograniczona przez zajęcia dla uczniów....
Dzień Dziecka to jeden z ulubionych dni w roku maluchów. Z tej okazji w Trójmieście można przebierać w...
RunCamp to nowe zajęcia skierowane do fanów biegania. Jednymi z twórców tego projektu są Jacek Czeczot i...
W każdą niedzielę o godz. 9 w sali sportów walki przy ul. Traugutta 29 w Gdańsku rodzice z dziećmi biorą...
W 24. rocznicę tragicznego pożaru hali Stoczni Gdańskiej , na skutek którego zmarło siedem osób, a około...
Medytacja, dziwne figury, kontrola nad ciałem i umysłem - z tym zazwyczaj kojarzy się joga. Pasję do niej...
Posiada pasję do pracy z ludźmi, a to daje siły do "zarażania" ich aktywnością fizyczną. W każdą środę o...