Arka Gdynia rozwiązała kontrakt z Hiszpanem, którego...
Antonio Segura Gonzales był piłkarzem Arki Gdynia tylko na papierze. W żółto-niebieskich barwach nie zagrał...
Znaleziono 33 artykuły
Antonio Segura Gonzales był piłkarzem Arki Gdynia tylko na papierze. W żółto-niebieskich barwach nie zagrał...
Nestor Gordillo ma być jednym z piłkarzy, którzy będą odpowiadać za ofensywną grę Arki Gdynia w sezonie...
Luis Valcarce Vidal został piłkarzem Arki Gdynia. 27-letni Hiszpan może grać na lewej stronie boiska jako...
Michał Kołakowski rozpoczyna przebudowywanie Arki Gdynia w pierwszym oknie transferowym. Ku przestrodze...
- Wiedziałem, na co się piszę. Rywalizacja w składzie zawsze była, jest i będzie. Słyszałem wiele dobrego o...
Decyzją Najwyższej Komisji Odwoławczej PZPN, kibice Arki Gdynia, którzy w trakcie meczu z Cracovią...
Oskar Zawada został wypożyczony do Arki Gdynia z Wisły Płock do końca sezonu z opcją pierwokupu. Napastnik...
Arka Gdynia 14 lutego, w piątek o godzinie 18 rozpocznie 22. kolejkę ekstraklasy wyjazdowym meczem z...
- To jest najważniejszy moment, więc nie możemy zostawiać niczego na później. W najbliższym czasie zagramy...
Dogulas Bergqvist został nowym piłkarzem Arki Gdynia. Środkowy obrońca ze Szwecji, który może występować...
- Zdaje się, że Miro Radović zdobył 11 trofeów z Legią Warszawa. Sam chciałbym zdobyć tyle w trakcie całej...
- Liczyłem na to, że powrót do Arki będzie bardziej udany - mówi Marcin Budziński, z którym gdyński klub...
Marcin Budziński i Hiszpan Nando rozwiązali kontrakty z Arką Gdynia za porozumieniem stron. Rozstano się...
Arka Gdynia otworzyła się na zagranicznych piłkarzy w 1992 roku. Dotychczas w oficjalnych meczach jej barwy...
Football Club Sp. z o. o., czyli mniejszościowy akcjonariusz spółki SSA Arka Gdynia wydał oświadczenie, w...
Aleksandar Andrejević kandyduje na środek obrony Arki Gdynia. To 27-letni środkowy obrońca, który od 2016...
Arka Gdynia przedłużyła kontrakt z Michałem Nalepą do 30 czerwca 2022 roku. W gronie 28 piłkarzy, którzy...
Radomir Sobczak został prezesem Arki Gdynia. Ma 55 lat. Jest ekonomistą i finansistą, specjalistą z zakresu...
Davit Skhirtladze wznowił treningi, ale na razie ćwiczy indywidualnie po kontuzji mięśnia dwugłowego uda....
Aleksandar Rogić wie, kto może wiosną ożywić ofensywę Arki Gdynia. Serbski szkoleniowiec rekomendował...