Kowalska, Illusion i O.N.A. Tego słuchaliśmy w 1995 roku
Lata 90. były dla muzyki w Polsce czasem wielkich przemian oraz nowych możliwości, a w otwartym na świat ze...
Znaleziono 130 artykułów
Lata 90. były dla muzyki w Polsce czasem wielkich przemian oraz nowych możliwości, a w otwartym na świat ze...
Już dziś rozpoczyna się wyczekiwana chyba przez wszystkich majówka. Czas oddechu, odpoczynku i regeneracji...
Choć za oknami wciąż zimno, to wiosna rozkręca się na dobre, a wraz z nią następuje prawdziwe gradobicie...
Sanah po raz kolejny łączy muzykę z poezją w nowym projekcie. Tym razem, zainspirowana poezją Marii...
W naszym województwie trwają ferie zimowe. Z tej okazji odbywa się mnóstwo wydarzeń dla dzieci, młodzieży i...
- Dorastanie przy Arce było w pierwszym etapie mojego życia sposobem na życie. Zaimponowało mi to, że nie...
2025 rok będzie bogaty w koncerty i festiwale muzyczne. Open'er, Męskie Granie, Letnie Brzmienia,...
Małomiasteczkowy, stadionowy, dokumentalny. Trzy przymiotniki, które ukazują trzy oblicza Dawida Podsiadły,...
Bez efektów specjalnych, telebimów i układów tanecznych, za to z harfą, kwartetem smyczkowym i skrzypcami....
Przed nami tydzień obfitujący w różnorodne targi. W najbliższych dniach odbędą się targi książki, twórców i...
W 6. kolejce spotkań IV ligi obie trójmiejskie drużyny grały na wyjeździe. Do skandalicznych scen doszło w...
Przed nami finał wakacji i wiele wskazuje na to, że to ostatni tak intensywny weekend tego lata, warto więc...
Piątkowy koncert Eda Sheerana na Polsat Plus Arenie pokazał, dlaczego Anglik jest jedną z najwybitniejszych...
Już dziś na stadionie Polsat Plus Arena w Gdańsku koncert Eda Sheerana (piątkowy jest wyprzedany),...
W maju podziwialiśmy wielką scenę podczas koncertów Dawida Podsiadły, a w lipcu, na tym samym stadionie w...
115 tys. osób ma wziąć udział w dwóch koncertach Eda Sheerana na stadionie w Letnicy. Wydarzenia...
Pierwszy tydzień lipca już powoli dobiega końca, ale przed nami wciąż niemal całe wakacje. Co ciekawego...
Bywałam na lepszych koncertach Podsiadły. Niby wszystko się tu zgadzało: rozmach, niespotykana jeszcze w...
Dawid Podsiadło w mediach społecznościowych zaprosił swoich fanów na lody. Spontaniczne wydarzenie miało...
Koncerty Dawida Podsiadły, festiwal ciężkich brzmień w stoczni, otwarcie parku rozrywki Majaland, a także...