Oscary 2025: gdzie w Trójmieście obejrzeć nominowane filmy?
Niespełna miesiąc pozostał do 97. gali wręczenia Oscarów - odbędzie się w nocy z 2 na 3 marca 2025 r. I...
Znaleziono 28 artykułów
Niespełna miesiąc pozostał do 97. gali wręczenia Oscarów - odbędzie się w nocy z 2 na 3 marca 2025 r. I...
Wiele wskazuje na to, że 5-odcinkowy serial katastroficzny "Heweliusz" Netflixa będzie jedną z...
- Zaczynałam już w liceum. Później zaczęła się kariera seniorska, a z biegiem czasu moje życie prywatne...
Wiosną na antenie TV4 zadebiutuje nowy serial kryminalny "Sprawiedliwi. Trójmiasto", który ma opowiadać o...
Zagrać w filmie, do którego scenariusz napisał Sylvester Stallone i pojedynkować się w jednej ze scen z...
"A w filmie polskim, proszę pana, to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje, proszę pana. (...) Dialogi...
Gdyby "Napad" - nowy polski kryminał Netflixa - był dziełem malarskim, to podczas wernisażu, dla...
Debiutujący właśnie na Netflixie "Bokser" potrafi nieźle przyłożyć. Szybko i sprawnie wyprowadza mocne...
Recenzja filmu "Kolory zła: Czerwień". Twórcy filmowych "Kolorów zła" mieli w rękach mocne karty:...
Czy "Szogun" faktycznie zawojował tegoroczny sezon telewizyjnych produkcji? Z czym "Problem trzech ciał" ma...
Lechia Gdańsk rozpoczyna drugi tydzień zgrupowania w Turcji. Obozy mają to do siebie, że ogrom pracy mają...
Zapewne każdy z nas ani razu nie zastanawiał się nad tym, co by było gdyby Henryk Sienkiewicz żył we...
Widzom w całej Polsce najbardziej znana jest z roli Hani Mazur w serialu "Skazana". Od niedawna możemy ją...
Do końca kwietnia Trójmiasto będzie planem zdjęciowym filmu "Kolory zła: Czerwień", czyli ekranizacji...
"Wszystko wszędzie naraz", "Duchy Inisherin", "Fabelmanowie", a może "Top Gun: Maverick"? O tym, której...
Przełomem w jego filmowej karierze był "Proceder", w którym wcielił się w postać rapera Tomasza Chady. Dziś...
Kolejny raz Gdańsk pojawił się w zagranicznej produkcji filmowej. Nie chodzi jednak o ścisłe centrum miasta...
Co łączy Netflixa i Paris Saint-Germain? Duża kasa i niewykorzystany potencjał. Najdroższy projekt...
Wakacje już za pasem, a letnie rozprężenie widać choćby w kinowym repertuarze. Na zdecydowaną filmową...
"Lepiej żyć rok jak tygrys niż sto lat jak żółw" powtarzał ponoć dość często Nikodem Skotarczak. Motto...