Przywrócili piosenkę z lat 90., by pomóc ofiarom powodzi
"Moja i Twoja Nadzieja" po premierze i odświeżeniu w 1997 roku, teraz w 2024 roku piosenka ponownie...
Znaleziono 114 artykułów
"Moja i Twoja Nadzieja" po premierze i odświeżeniu w 1997 roku, teraz w 2024 roku piosenka ponownie...
Reprezentacja Polski wygrała w Glasgow ze Szkocją 3:2 (2:0) w ramach pierwszego meczu Ligi Narodów w...
Reprezentacja Polski zremisowała z Francją 1:1 (0:0) w ostatnim meczu fazy grupowej podczas Euro 2024....
Polska wygrała z Turcją 2:1 (1:0) w ostatnim sprawdzianie przed Euro 2024. Zwycięskiego gola w 90. minucie...
Polska pokonała Ukrainę 3:1 (3:1) w przedostatnim sprawdzianie przed Euro 2024. 10 czerwca o godzinie 20:45...
Trener Michał Probierz nie poczekał do godz. 19, kiedy oficjalnie miała zostać ogłoszona kadra na...
Polska pokonała Estonię 5:1 (1:0) i awansowała do finału baraży o Mistrzostwa Europy 2024. Wynik na PGE...
Koncerty rockowe, ale także jazzowe, hip-hopowe i muzyki pop - miłośnicy muzyki na żywo mają w czym...
Polska przegrała z Francją 1:3 (0:1) w 1/8 finału mistrzostw świata w Katarze i pożegnała się z turniejem....
Znamy ostateczny skład reprezentacji Polski na piłkarskie mistrzostwa świata 2022, które od 20 listopada do...
Czesław Michniewicz ogłosił szeroką kadrę na piłkarskie mistrzostwa świata 2022. Lista kandydatów na wyjazd...
FIFA zdecydowała, że Polska otrzyma walkowera za mecz z Rosją. Tym samym o bezpośredni awans do...
Polska zremisowała w Poznaniu z Islandią 2:2 (1:1) w ostatnim sprawdzianie przed Euro 2020. W środę, 9...
Kadra reprezentacji Polski na Euro została ogłoszona w samo południe 17 maja. Paulo Sousa nie skorzystał z...
Grupa duchownych Kościoła katolickiego opublikowała list, w którym wyraziła wdzięczność za organizację...
- Myślę, że to dobra sprawa, że młodzi piłkarze mają szansę wyjechać i sprawdzić się gdzie indziej, a...
Reprezentacja Polski po raz pierwszy na Stadionie Energa Gdańsk zagra o punkty w Lidze Narodów. 11...
Jerzy Brzęczek wygrał walkę z koronawirusem i znów pracuje z reprezentacją Polski. Jednak pandemia dalej...
W Sopocie rozpoczęło się zgrupowanie piłkarskiej reprezentacji Polski. Bazą biało-czerwonych jest Radisson...
Od 70 do 120 zł kosztują bilety na najbliższe mecze piłkarskiej reprezentacji Polski. Sprzedaż internetowa...