Ligowiec Roku 2024. Maksym Chłań: Czuję się doceniony....
- Czuję się doceniony. Mam tu dobre warunki do życia. Chciałbym tu jeszcze trochę pograć. Najważniejsze...
Znaleziono 71 artykułów
- Czuję się doceniony. Mam tu dobre warunki do życia. Chciałbym tu jeszcze trochę pograć. Najważniejsze...
Arka Gdynia przed bieżącym sezonem straciła piłkarzy, którzy byli wyceniani na ponad milion euro, ale...
Letnie okno transferowe w Polsce otwarte będzie do 6 września. Do tego czasu kluby mają czas, aby...
- Po meczu w Rzeszowie byliśmy zdenerwowani głównie z powodu wyniku. Natomiast nie zmienia się nasze...
Dlaczego Arka Gdynia nie zagra w ekstraklasie? Co było najważniejszym czynnikiem? Złe przygotowanie...
- Przepraszam, bo naprawdę jest mi ciężko na sercu. Te łzy u chłopaków w szatni są na pewno szczere....
Arka Gdynia - Motor Lublin, niedziela, 2 czerwca godzina 18, Stadion Miejski przy ul. Olimpijskiej na...
Po raz piąty z rzędu baraże zdecydują o obsadzie trzeciego miejsca premiowanego awansem do piłkarskiej...
Arka Gdynia w derbach Trójmiasta była 6 minut od awansu do ekstraklasy, a od dwóch tygodni do świętowania...
- Oczywiście mam pretensje do swojego zawodnika o czerwoną kartkę, ale osobna historia to jest prowadzenie...
Arka Gdynia zremisowała na wyjeździe z Podbeskidziem Bielsko-Biała 0:0 w 31. kolejce Fortuna 1. Ligi. To...
- Chyba byłem bliski sam wejść już na boisku w drugiej połowie, bo mieliśmy tyle problemów - przypomniał...
- Jeśli jedna porażka miałaby nas załamywać, to byłoby niefajne. Widzę w szatni chęć regeneracji, rewanżu....
Jest porozumienie sztabów kandydatów na prezydenta Gdyni. Aleksandra Kosiorek i Tadeusz Szemiot mają odbyć...
Karol Czubak w meczu z Chrobrym Głogów pokazał nowe oblicze. Snajper Arki Gdynia nie powiększył swoich...
- Jeśli ode mnie miałoby to zależeć, to wolałbym, aby kwestia awansu była rozstrzygnięta już przed derbami...
Arka Gdynia skorzystała z opcji jednostronnego przedłużenia kontraktu o kolejny sezon z prawą obrońcą....
Arka Gdynia ma żelazny duet środkowych pomocników, który tworzą: Janusz Gol i Sebastian Milewski. Mimo to...
- Wydaje mi się, że szanse są dość małe - tak Karol Czubak ocenia możliwość odejścia z Arki Gdynia już...
Tej klasy rywala nie było przy ul. Olimpijskiej od marca 2022 roku, gdy Arka Gdynia mierzyła się o...