Nowe widowisko w Teatrze Muzycznym
Teatr Muzyczny w Gdyni przygotowuje się do premiery musicalu "Quo Vadis" w reżyserii Wojciecha...
Znaleziono 19 artykułów
Teatr Muzyczny w Gdyni przygotowuje się do premiery musicalu "Quo Vadis" w reżyserii Wojciecha...
"Something Rotten, czyli coś się psuje" - w skrócie: świetna gra aktorska, ciekawie ułożona wielopoziomowa...
W nowy sezon Teatr Muzyczny w Gdyni wejdzie w iście "broadwayowskim" stylu. Aktorzy pracują aktualnie nad...
Teatr Muzyczny w Gdyni od wielu lat zaprasza widzów nie tylko na duże produkcje musicalowe, ale też na...
Mawia się, że "nieważne, jak zaczynasz - ważne, jak kończysz", a pożegnanie z musicalem "Ghost" było...
Sylwestrowo-karnawałowa propozycja Teatru Muzycznego w Gdyni to sprawdzony format, który od ponad 20 lat...
Koncerty Sylwestrowe to noworoczna tradycja Teatru Muzycznego w Gdyni. Dotychczas nawiązywały one tematyką...
Kto pamięta film "Saturday Night Fever" z niezapomnianym Johnem Travoltą w głównej roli, podczas spektaklu...
- Jeśli ktoś nie ma do siebie dystansu, nie zagra dobrze żadnej roli - mówi aktor i reżyser Tomasz...
Koncerty Sylwestrowe w Gdyni mają swoją kilkunastoletnią tradycję. To dwuaktowe gale, przybliżające...
Nietypowo 4 kwietnia, czyli tydzień później niż zazwyczaj, prezydent Gdańska i marszałek województwa...
"Ja chcę tylko, żeby mnie kochano!" - wyznaje z rozbrajającą szczerością Hans Christian Andersen, grany...
Film znany polskim widzom jako "Uwierz w ducha" podbił cały świat już w 1990 roku. Trzeba było czekać...
Co łączy ministra Richarda Willeya z sekretarką lidera opozycji, swoim asystentem Georgem Pidgenem i...
Teatr Muzyczny w Gdyni od lat bisuje koniec roku i swoją zabawę sylwestrową, którą obchodzi z humorem i "na...
Ostatnia premiera Teatru Muzycznego w tym sezonie adresowana jest zdecydowanie do młodszej części widowni....
W Gdyni wylądował niespodziewany gość. Mały Książę w spektaklu Teatru Muzycznego ma postać kobiety, a jego...
Najnowsza premiera Teatru Muzycznego w Gdyni to powrót do chlubnej przeszłości tego teatru, gdy Jerzy Gruza...
Na Orunii Górnej w Gdańsku w dniach 14-15 grudnia odbyły się rozgrywki piątej kolejki I, II-A i II-B...