Cztery pomysły na uzdrowienie rad dzielnic
- W obliczu rosnących oczekiwań mieszkańców Gdyni dotyczących przejrzystości i większego wpływu na kierunki...
Znaleziono 10 artykułów
- W obliczu rosnących oczekiwań mieszkańców Gdyni dotyczących przejrzystości i większego wpływu na kierunki...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk w dwumeczu ćwierćfinałowym z Enea Falubazem Zielona Góra pojedzie bez Nicolaia...
Przedstawiciele władz Trójmiasta przy okazji promocji Fali argumentują, że w wielu miastach Polski podobne...
Lechia Gdańsk dokonała zapowiadanego transferu. Henrik Castegren podpisał kontrakt do 30 czerwca 2024 roku...
Lechia Gdańsk ma dokonać 6. transferu w zimowym oknie. Jak informują szwedzkie media, w biało-zielonych...
Maciej Muzaj po roku spędzonym w Treflu Gdańsk przeniósł się do rosyjskiego Gazpromu-Jugra Surgut, gdzie...
- Mogłem zostać w Legii Warszawa, ale tam nie mieli na mnie planu. Aby się rozwijać potrzebowałem...
Firm działających w szeroko pojętym sektorze kosmicznym powstaje coraz więcej i nie chodzi tu o eksplorację...
- Maciej Makuszewski wrócił do Gdańska ze względu na niegroźną kontuzję. W sprawie transferu nie chcę...
Sieć hot-spotów, dzięki której można bezpłatnie przeglądać strony internetowe, działa w Trójmieście od...