Bez nudy w III i IV lidze. Gedania zaskoczyła, Jaguar...
Nie było nudy w rywalizacji w niższych ligach piłkarskich. Gedania 1922 Gdańsk niespodziewanie wygrała na...
Znaleziono 154 artykuły
Nie było nudy w rywalizacji w niższych ligach piłkarskich. Gedania 1922 Gdańsk niespodziewanie wygrała na...
Arka Gdynia w tym sezonie na zapleczu ekstraklasy już nie pobije rekordu w liczbie wygranych meczów z rzędu...
Arka Gdynia zremisowała na wyjeździe z Chrobrym Głogów 2:2 (1:0) w 28. kolejce Betclic 1. Ligi. Lider...
Arka Gdynia ma obecnie o 6 punktów więcej niż po 26. kolejkach poprzedniego sezonu. Natomiast jej przewaga...
- Moje odczucie jest takie, jakbym mecz przegrał, a nie zremisował. Nie ukrywajmy, że nie jesteśmy...
W swoim piątym meczu sparingowym, podczas przygotowań do walki o utrzymanie czwartej ligi, Bałtyk Gdynia...
Arka Gdynia przebiła zwycięskie serie z wiosny 2022 i jesieni 2020, choć jej wygrana nad Pogonią Siedlce...
Damian Węglarz nie stracił gola już od 422 minut gry. Rekord Arki Gdynia pod tym względem należy do...
Michał Marcjanik w pierwszej drużynie rozegrał już 282 mecze i jeszcze tej jesieni może znaleźć się na 4....
- Może napiszę do Kyliana Mbappe i zapytam, czy nie pożyczy mi tej swojej maski? - zdradza nam Karol...
Mimo że w inauguracyjnym kwadransie Arka Gdynia oddała trzy z pięciu celnych strzałów w meczu wyjazdowym z...
Przerwy w rozgrywkach ligowych na mecze reprezentacji, choć dla kibiców lokalnych drużyn bywają bolesne,...
W ostatnim meczu IV ligi Arka II Gdynia, przy wsparciu sześciu piłkarzy pierwszego zespołu, zremisowali na...
- Siwych włosów to mi przybędzie, pewnie trochę krócej będę też żył. Atmosfera w szatni nie była zwycięska....
IV-ligowcy w Wielką Sobotę poszli prawem serii. Po raz czwarty z rzędu wygrał Energa Bałtyk Gdynia,...
Polska awansowała na Euro 2024, które 14 czerwca rozpoczną się w Niemczech. Biało-czerwoni wygrali finał...
Arka Gdynia grała w poprzedniej kolejce jako pierwsza i straciła fotel lidera Fortuna 1. Ligi na rzecz...
- Wydaje mi się, że szanse są dość małe - tak Karol Czubak ocenia możliwość odejścia z Arki Gdynia już...
- Śmialiśmy się już z kolegami z poprzedniego, mojego klubu, że co tydzień powinienem grać z Lechią Gdańsk,...
To był zwariowany wieczór dla wychowanka SI Arka Gdynia. Michał Marcjanik zaliczył 250. występ w...