Stal Stalowa Wola - Arka Gdynia. O 1. miejsce i dwa...
Arka Gdynia zakończy rozgrywki Betclic 1. Ligi wyjazdowym meczem ze zdegradowaną już Stalą Stalowa Wola....
Znaleziono 198 artykułów
Arka Gdynia zakończy rozgrywki Betclic 1. Ligi wyjazdowym meczem ze zdegradowaną już Stalą Stalowa Wola....
- Myślę, że podstawą jest to, żeby zapewnić sobie utrzymanie, a dopiero potem powoli przyjdzie kolej na...
Arka Gdynia zrealizowała główny cel, jakim było zdobycie awansu do PKO BP Ekstraklasy. Jednak Szymon...
Arka Gdynia zremisowała na wyjeździe z Chrobrym Głogów 2:2 (1:0) w 28. kolejce Betclic 1. Ligi. Lider...
Arka Gdynia w tym roku w Betclic 1. Lidze strzela średnio 1,14 gola na mecz, ale dzięki temu że traci...
Arka Gdynia w pierwszym meczu 2025 roku nie zdobyła żadnego gola, drugie spotkanie zakończyła z jedną, a...
- Myślę, że sędziowanie było na dobrym poziomie. Na pewno nie szukałbym tego, że mecz zakończył się...
W pierwszym meczu rundy wiosennej Arka Gdynia zagrała systemem 1-4-3-3. Mimo ofensywnego ustawienia...
Dawid Gojny nie oświadczył się po raz drugi, Arka Gdynia nie wygrała na inaugurację roku w Betclic 1....
Tomasz Grzegorczyk wygrał wszystkie sześć meczów, w których prowadził Arkę Gdynia u siebie w Betclic 1....
"Rozmawiałem z kilkoma zawodnikami z Arki Gdynia i przyznali, że bardzo dobrze to wygląda. Moim czarnym...
Hide Vitalucci wraca do zdrowia i powinien być już dostępny do dyspozycji trenera Dawida Szwargi podczas...
Arka Gdynia zakończyła zgrupowanie w Turcji. Jaki skład wyłania się po sześciu zimowych sparingach, z...
Arka Gdynia pozyskała napastnika, który ma być odpowiedzią na transfer Karola Czubaka do belgijskiego KV...
Arka Gdynia ostatni dzień sparingowych rozpoczęła od wygranej nad ukraińską Polissią Żytomierz 3:2 (1:1). W...
Arka Gdynia przygotowuje dwa wypożyczenia. Z Legii Warszawa do końca sezonu pozyska Jordana Majchrzaka....
Arka Gdynia zremisowała z Makedoniją Gjorce Petrow z Macedonii Północnej 0:0. Wynik odzwierciedla to co...
Arka Gdynia pokonała Lokomotiw Płowdiw 2:0 (2:0) na otwarcie sparingów w Turcji. Gole 13. drużynie...
Arka Gdynia pokonała Wartę Poznań 1:0 (0:0) na zakończenie zgrupowania w Cetniewie. Zwycięskiego gola w 85....
Arka Gdynia pozyskała zimą już trzech piłkarzy, ale na tym nie kończy z transferami. Bedzie jeszcze jedno...