Arka Gdynia wyprzedaje ostatnie bilety. Marc Navarro z...
Arka Gdynia przedłużyła kontrakt z hiszpańskim obrońcą. Marc Navarro w żółto-niebieskich barwach grać...
Znaleziono 96 artykułów
Arka Gdynia przedłużyła kontrakt z hiszpańskim obrońcą. Marc Navarro w żółto-niebieskich barwach grać...
Arka Gdynia tego eksperymentu nie wytrzymała. Aż sześć zmian, których dokonał Dawid Szwarga w porównaniu z...
Arka Gdynia po awansie do PKO BP Ekstraklasy dokonuje remanentu personalnego. Do zmiany doszło we władzach...
Adam Ratajczyk nie zagra w dwóch, a Marc Navarro w jednym meczu. To kary po czerwonych kartkach, które ci...
- Grzeczni chłopcy zostali w domu. Wyszliśmy jak banda pewna siebie, wiedząca, co chce zrobić, taka bardzo...
Jeśli Arka Gdynia pokona Bruk-Bet Termalikę Nieciecza to na trzy kolejki przed zakończeniem rozgrywek...
Wszystkie bilety na mecz Arka Gdynia - Bruk-Bet Termalica Nieciecza zostały wyprzedane. W niedzielę, 4 maja...
Arka Gdynia i Michał Marcjanik stoją przed wielkim dniem. Żółto-niebiescy w 31. kolejce liczą na...
Arka Gdynia stoi przed wielką szansą, aby już na trzy kolejki przed końcem sezonu zasadniczego Betclic 1....
- Wracamy nie w pełni usatysfakcjonowani. Przed nami bardzo ważne spotkanie z Bruk-Betem Termaliką...
Arka Gdynia niespodziewanie oddała punkty drużynie, która do 30. kolejki przystępowała z ostatniego miejsca...
Arka Gdynia zapewni sobie awans do PKO BP Ekstraklasy już w 30. kolejce, jeśli powiększy przewagę nad 3....
- Byłem w ekstraklasie i radziłem sobie dobrze. Niestety, miałem dużo urazów. Gdy tylko łapałem formę,...
Arka Gdynia zaszokowała 7 października ubiegłego roku i to pod wieloma względami, gdyż po wyjazdowej...
Arka Gdynia w tym sezonie na zapleczu ekstraklasy już nie pobije rekordu w liczbie wygranych meczów z rzędu...
Filip Kocaba sezon 2024/25 rozpoczął od porażki 1:5 w II-ligowych rezerwach Zagłębia Lubin w meczu z Wisłą...
Arka Gdynia zmierzy się u siebie z Wartą Poznań w 27. kolejce Betclic 1. Ligi we wtorek, 8 kwietnia o...
Arka Gdynia w tym roku w Betclic 1. Lidze strzela średnio 1,14 gola na mecz, ale dzięki temu że traci...
Arka Gdynia wzmocniła jeszcze ofensywę. Dawid Szwarga zdecydował się na rewolucyjną zmianę. Tornike...
Arka Gdynia odzyskuje zaufanie kibiców. Na meczu z Miedzią Legnica, wygranym 2:0 po raz pierwszy w tym...