Jakie atrakcje na Wielkanoc z dziećmi?
Przed nami Święta Wielkanocne i kilka dni wolnego. Jak spędzić wolny czas z dziećmi? Poza rodzinnym...
Znaleziono 55 artykułów
Przed nami Święta Wielkanocne i kilka dni wolnego. Jak spędzić wolny czas z dziećmi? Poza rodzinnym...
Każdy związek małżeński przechodzi przez różne fazy, w których mogą pojawić się trudności i napięcia....
Absolwenci VIII Liceum Ogólnokształcącego w Gdańsku postanowili przenieść się w czasie. W Hotelu Novotel...
Weekend, 21-22 grudnia, będzie ostatnim przed świętami Bożego Narodzenia. W Trójmieście będzie go można...
Tenis, kreatywne warsztaty, nauka języków czy warsztaty z robotyki - to tylko niektóre propozycje zajęć...
Teatr Muzyczny w Gdyni przygotowuje się do premiery musicalu "Quo Vadis" w reżyserii Wojciecha...
Setki zawodników z całego świata, strefy tematyczne i festiwal żywej adrenaliny. Baltic Games powrócił po...
W erze pełnej ghostingu i breadcrumbingu świat relacji romantycznych staje przed nowym wyzwaniem -...
Laura ma 12 lat, tańczy, odkąd pamięta, a breakdance trenuje czwarty rok. Na swoim koncie ma już tytuł...
Finał "Tańca z Gwiazdami" już za nami. W niedzielny wieczór na parkiecie o Kryształową Kulę i 100 tys. zł...
Program "Bogate dzieciaki bez kasy" stacji Polsat Cafe opowiada historie uprzywilejowanych bogatych młodych...
Sprawdzamy, co dzieje się w Trójmieście w ostatnich dniach lutego - a dzieje się sporo. Przed nami...
Na antenę telewizji Polsat powraca format "Taniec z Gwiazdami", który od lat cieszy się całkiem wysoką...
Porywająca muzyka, pomysłowe kostiumy i tancerze we wspaniałych choreografiach. Tak w skrócie można opisać...
- Znam tylko jedną zajmującą się zawodowo sambą Brazylijkę, która mieszka obecnie w Warszawie. Oprócz niej...
Zbieranie kasztanów, robienie zielnika czy odkrywanie planszówek? Jesień to dobry czas na nowe formy...
Oliwię Bieniuk, gdyniankę i córkę Anny Przybylskiej i Jarosława Bieniuka, można już oglądać w serialu...
- Zawsze marzyłem o tym, żeby zagrać na Open'erze. To mój ukochany festiwal, wychowałem się na nim, chodząc...
W hali Olivia trwają zawody ISU Junior Grand Prix Solidarity Cup 2022. Do Gdańska zjechała się światowa...
Oliwię Bieniuk, córkę Anny Przybylskiej i Jarosława Bieniuka, ponownie będziemy mogli oglądać w telewizji....