Ranking Perspektywy 2024. Znamy najlepsze licea...
Najlepsze licea ogólnokształcące i technika na Pomorzu, w Trójmieście i w Polsce według Rankingu...
Znaleziono 24 artykuły
Najlepsze licea ogólnokształcące i technika na Pomorzu, w Trójmieście i w Polsce według Rankingu...
19 lipca, w środę, od godz. 13:00 ogłoszono wyniki tegorocznej rekrutacji do szkół średnich na rok szkolny...
Które licea ogólnokształcące i technika są najlepsze na Pomorzu i w Trójmieście? Opublikowano najnowszy...
Czy samorządy przygotują dodatkowe miejsca w szkołach średnich? W tegorocznej rekrutacji bierze udział 1,5...
Absolwenci szkół podstawowych do czwartku 28 lipca do godz. 15 mają czas, by potwierdzić chęć podjęcia...
- To są żarty, progi jak na Harvard, ograniczenie liczby miejsc, bo magistrat zapomniał, że ma 1,5...
Rekrutacja do szkół średnich 2022/2023 trwa. W czwartek, 21 lipca, ogłoszono listy zakwalifikowanych i...
Ania Renusz, gdynianka znana również jako Ondiehair, to jedna z najbardziej wyrazistych uczestniczek...
Po raz kolejny III Liceum Ogólnokształcące z Oddziałem Dwujęzycznym im. Marynarki Wojennej RP w Gdyni...
III Liceum Ogólnokształcące z Gdyni, Gdańskie Liceum Autonomiczne i VI LO im. Wacława Sierpińskiego w Gdyni...
Po raz kolejny III Liceum Ogólnokształcące z Oddziałem Dwujęzycznym im. Marynarki Wojennej RP w Gdyni...
Branża hotelarska w Trójmieście rozwija się bardzo prężnie, co nie pozostaje bez wpływu na lokalny rynek...
III Liceum Ogólnokształcące z Oddziałem Dwujęzycznym im. Marynarki Wojennej RP w Gdyni zostało liderem...
III Liceum Ogólnokształcące w Gdyni ponownie zostało liderem wśród pomorskich szkół ponadgimnazjalnych...
Do konkursu na stanowisko dyrektora Opery Bałtyckiej zgłosiło się 12 kandydatów. 12 stycznia otwarto...
Okręgowa Komisja Egzaminacyjna w Gdańsku opublikowała wyniki matur, jakie uzyskali uczniowie w...
Obsługa gościa w recepcji statku pasażerskiego, czy konsumenta w restauracji, szeroka wiedza z zakresu...
III Liceum Ogólnokształcące jest najlepszym liceum ogólnokształcącym, a Technikum Hotelarskie w Zespole...
Konkurencja na rynku pracy i trudność w zdobyciu zatrudnienia wśród ludzi z wyższym wykształceniem...