Najpopularniejsze zabiegi kosmetyczne. Co poprawiają...
Początek roku to czas intensywnych postanowień, nie tylko tych związanych ze zdrowiem, ale też z poprawą...
Znaleziono 83 artykuły
Początek roku to czas intensywnych postanowień, nie tylko tych związanych ze zdrowiem, ale też z poprawą...
Czy wiesz, że ból kręgosłupa, bioder czy kolan może wynikać z problemów ze stopami? - Stopy są fundamentem...
W sercu Gdańska odbyła się Gala Beauty pod hasłem "Z Miłości do Piękna". Było to nie tylko święto piękna,...
Łysienie to problem, który dotyka wielu mężczyzn niezależnie od wieku. Utrata włosów może wpływać na...
Złuszczanie naskórka powinno być rutyną pielęgnacyjną - tak jak oczyszczanie twarzy dwa razy dziennie,...
Wizyta u fryzjera to już nie tylko cięcie, koloryzacja i fryzura na specjalną okazję. Teraz w salonach...
Wraz z wiekiem zmienia się skóra twarzy i jej potrzeby. U kobiet po 50. roku życia można zaobserwować...
Prawidłowy rozwój dziecka - jak to ocenić? Pierwszy rok życia dziecka jest okresem intensywnych zmian, w...
Fizjoterapia stomatologiczna pomaga w takich dolegliwościach, jak: bruksizm, dysfunkcje stawów...
Zmniejszenie zmarszczek, podniesienie owalu twarzy czy szyi, zwiększenie jędrności skóry, redukcja...
Zielona herbata - w Azji to najpopularniejszy napój, który u nas ma swoich miłośników doceniających...
Stan skóry i wygląd sylwetki są silnie powiązane z trybem życia i emocjami, jakie przeżywamy. Stałe...
Mural pod hasłem "Mam autyzm. Poznaj. Zrozum. Pomóż" powstał na filarze estakady w ciągu ulic Elbląskiej i...
Odwiedzając wakacyjne zakątki, próbujemy lokalnej kuchni, poznajemy nową kulturę, podziwiamy nowe miejsca....
- Kiedy dziecko przybiega z płaczem, istotne jest, jak rodzic na to zareaguje - czy powie "idź sobie", czy...
O skórę twarzy należy dbać w każdym wieku. Ważne, aby dobrać preparaty pielęgnacyjne dostosowane do jej...
Dawniej jeżdżono "do wód", aby korzystać z dobrodziejstw uzdrowiska. Dzisiaj popularniejsze jest spa, w...
Zmęczona, poszarzała i mało elastyczna skóra dodaje nam lat i sprawia, że czujemy się nieatrakcyjnie....
Jesienią i zimą chętniej wykonujemy zabiegi w gabinetach kosmetycznych czy medycyny estetycznej. Sprzyja...
Informatyka, ekonomia, projektowanie i budowa jachtów, kryminologia, kosmetologia czy kierunek...