Arka Gdynia - ŁKS Łódź 14 miesięcy później. Marcin...
- Bardzo mnie to cieszy, że nie tylko nowi akcjonariusze, którzy dzień po porażce z Katowicami wpłacili...
Znaleziono 42 artykuły
- Bardzo mnie to cieszy, że nie tylko nowi akcjonariusze, którzy dzień po porażce z Katowicami wpłacili...
Polsat Plus Arena. Stadion w Letnicy. Wielu - w tym ja - uważa, że potencjał tego obiektu jest wciąż...
United Arts Festival to nowa impreza na trójmiejskiej mapie. Pierwsza edycja odbyła się rok temu w...
Nie trzeba czekać do wiosny czy lata, aby bez obaw wyjść pobiegać wieczorem. W Trójmieście nie brakuje...
Nadchodzący weekend zapowiadał się ciekawie w naszym kalendarzu imprez dla aktywnych. Hybrydowe biegi oraz...
Turniej piłkarski na Zaspie, zawody dla biegaczy w Gdańsku, Gdyni i Sopocie, a także warsztaty dla rolkarzy...
Biegi, zawody w cross duathlonie, warsztaty rolkarskie, bezpłatne treningi i impreza na orientację. W...
Ostatni weekend września to okazja do spędzenia wolnego czasu na wiele sposobów, szczególnie aktywnych....
Kilka nietypowych propozycji znajduje się w kalendarzu imprez dla aktywnych na najbliższy weekend. Single...
57. edycja ulicznego Biegu Westerplatte, deskorolkowe mistrzostwa Polski, grand prix w biegach...
Biegi, imprezy na orientację, warsztaty rolkarskie, a nawet chód z listonoszem. W nadchodzący weekend nie...
Kończą się tegoroczne wakacje, a wraz z nimi część zajęć, które były prowadzone od początku upalnych dni....
Prognozy zapowiadają piękny i słoneczny weekend, więc to świetna okazja, by aktywnie spędzić go na świeżym...
Jak co tydzień kalendarz weekendowych imprez w Trójmieście będzie obfitował w różne formy aktywności...
Triathlonowe zawody Enea Ironman 70.3 w Gdyni będą bez wątpienia wydarzeniem weekendu wśród trójmiejskich...
W pierwszy weekend sierpnia w Trójmieście będzie można aktywnie spędzić czas na wiele sposobów. 26. Bieg...
Z powodu zafalowania oraz sinic 27 lipca nie odbędzie się wyścig pływacki dookoła molo w Sopocie, ale...
Biegi przeszkodowe, charytatywny bieg na rzecz schroniska, święto skejterów i rolkarzy, turnieje...
Triathlon, plażowa siatkówka, joga, treningi biegowe, warsztaty rolkarskie, a nawet trening gry w palanta....
Wraz ze zbliżającą się majówką przygotowano mnóstwo zajęć i atrakcji przez całe pięć dni. Będą zajęcia...