Ligowiec Roku 2024. Niels-Kristian Iversen: Ciekawy...
- Postanowiłem zostać i pomóc w wywalczeniu awansu. Klub chciał zbudować silną drużynę. Podpisanie ze mną...
Znaleziono 11 artykułów
- Postanowiłem zostać i pomóc w wywalczeniu awansu. Klub chciał zbudować silną drużynę. Podpisanie ze mną...
Energa Wybrzeże Gdańsk pokonała Texom Stal Rzeszów 48:41 w meczu 12. kolejki Metalkas 2. Ekstraligi, ale...
Energa Wybrzeże Gdańsku musi wygrać z drużyną Texom Stal Rzeszów, najlepiej z bonusem, aby zachować szansę...
W czwartkowe popołudnie poznaliśmy awizowane składy na niedzielne spotkanie 12. kolejki Metalkas 2....
Energa Wybrzeże Gdańsk nie sprawiła niespodzianki i wysoko przegrała na wyjeździe z Abramczyk Polonią...
Energa Wybrzeże Gdańsk w sobotę przegrała ósme spotkanie w tym sezonie w Metalkas 2. Ekstralidze. Gdańscy...
- Osobiście uważałem, że spotkanie nie powinno się odbyć (...). Jestem bardzo sfrustrowany - przekazał...
Energa Wybrzeże Gdańsk z przygotowaniami do sezonu w Metalkas 2. Ekstralidze jest daleko za ligową...
W Gdańsku w sezonie 2024 pójść na żużel będzie można niemal najtaniej w Speeedway 2. Ekstralidze. Ceny...
Poznaliśmy terminarz Speedway 2. Ekstraligi w sezonie 2023. Sezon wystartuje 13 kwietnia. Energa Wybrzeże...
Ruszyło okienko transferowe w polskich ligach żużlowych. Po raz pierwszy nie budzi ono wielu emocji, gdyż...