Bieg patriotyczny, mistrzostwa MTB i w kombinacji tańców....
Patriotyczne bieganie w Sopocie, mistrzostwa Polski w MTB oraz w kombinacji tańców, ostatnie zajęcia w...
Znaleziono 254 artykuły
Patriotyczne bieganie w Sopocie, mistrzostwa Polski w MTB oraz w kombinacji tańców, ostatnie zajęcia w...
Zajęcia rekreacyjne i relaksacyjne, sportowe ferie w Centrum U7 i na lodowisku to niektóre z propozycji...
Wybrzeże Gdańsk po zmianie trenera, zmienia też sposób przygotowań do sezonu. Nie będzie w tym roku...
Ferie 2025 na Pomorzu rozpoczynają się już 17 lutego. Na jakie zajęcia i atrakcje mogą liczyć dzieci i...
- Curling to realizacja marzeń o życiu sportowym, byciu sportowcem - mówi Krzysztof Domin, który wraz z...
- Gdy się żużel kończy, to gram ligę z chłopakami w A klasie - przypomina Jędrzej Chmura, który w Wybrzeżu...
Przed nami andrzejkowy weekend i początek świątecznego grudnia, jak go spędzić z dziećmi? W najbliższych...
W weekend,30 listopada - 1 grudnia w Trójmieście przynosi coraz więcej imprez związanych z zimą, ale nie...
- Motocross dodał mi odwagi - mówi Ewa Schada Borzyszkowska, która swoją sportową pasję łączy z codziennym...
W najbliższy weekend, 17-18 sierpnia, w Trójmieście będzie możliwość spędzenia aktywnego czasu na przeróżne...
W najbliższy weekend, 10-11 sierpnia, w Trójmieście będzie można aktywnie spędzić czas na przeróżne...
27-letni gdynianin, drifter i kierowca wyścigowy, dwa w jednym, od kilku lat dzieli się swoimi...
Tego jeszcze w gdańskim hokeju nie było. Fudeko GAS Gdańsk organizuje otwarty nabór do zespołu na kolejny...
Energa Wybrzeże Gdańsk chce wydostać się z dołu tabeli Metalkas 2. Ekstraligi. Gdańszczanie mogą wykonać ku...
W najbliższy weekend, 8-9 czerwca, na gdańskim torze motocrossowym przy ul. Starogardzkiej znowu usłyszymy...
Jan Tatarowicz, zwycięzca 9. edycji "Ninja Warrior Polska" otworzył w niedzielę miejsce, w którym będzie...
Otwarcie największego parku rozrywki, pokazy naukowe, warsztaty dla dzieci i rodziców, specjalne seanse w...
Już w sobotę, 25 maja, Alfa Centrum Gdańsk - Galeria Alternatywna zamieni się w bajkową krainę Garfielda....
"Mam prawo jazdy od 30 lat, ale nigdy nie byłam kierowcą" - nie mamy wątpliwości, że takich kobiet (ale też...
138 policjantów z pomorskiej drogówki odbyło kolejny już trening na autodromie w Pszczółkach....