Wernisaż i pokaz najnowszej kolekcji torebek Batycki
Nie pierwszy raz prace artystów ozdabiają eleganckie torebki, stając się ważnym elementem unikatowej...
Znaleziono 11 artykułów
Nie pierwszy raz prace artystów ozdabiają eleganckie torebki, stając się ważnym elementem unikatowej...
Kalosze, kolorowe rajstopy, dodatki ze sztucznego futra czy biżuteria imitująca szlachetne kamienie. Tej...
W środku tygodnia odbyło się wydarzenie Local Days w hotelu Mercure w Gdyni. Na gości czekała moc wrażeń...
Najchętniej kupowanymi dodatkami, jeśli chodzi o damską garderobę, są buty i torebki. Od początku wiosny...
Marka "Batycki" - producent torebek i galanterii skórzanej - przez wiele lat była symbolem luksusu. Dziś...
Marka "Batycki" - producent torebek i galanterii skórzanej - przez wiele lat była symbolem luksusu. Jej...
Święto filantropii, dynamiczne licytacje i szampańska zabawa do białego rana - tak w skrócie można...
Pomysł na spotkanie powstał zaledwie trzy dni przed tym, jak w progu Fabryki Batycki pojawiła się rzesza...
Niektórzy projektanci twierdzą, że to torebka ubiera kobietę. I mają w tym sporo racji. Torebka, podobnie...
Nie marzyłam o tym, że zostanę projektantką torebek. Wiedziałam za to, że stworzona jestem do działania, że...
Jak co roku stajemy przed dylematem, co sprezentować rodzinie oraz bliższym lub dalszym znajomym. Bo kryzys...