Ligowiec Roku 2024. Kornel Poźniak: Od kiedy trenuję,...
- Od kiedy tylko trenuję piłkę ręczną, gra w reprezentacji Polski była moim marzeniem. Wielokrotnie, gdy...
Znaleziono 56 artykułów
- Od kiedy tylko trenuję piłkę ręczną, gra w reprezentacji Polski była moim marzeniem. Wielokrotnie, gdy...
Energa Wybrzeże Gdańsk po raz trzeci z rzędu zanotowała wzrost średniej frekwencji na domowych meczach. Ich...
Energa Wybrzeże Gdańsk inauguruje sezon w Orlen Superlidze. Piłkarze ręczni na początek zmierzą się na...
Dwa zasłużone, trójmiejskie kluby zmieniły nazwy. Oba są na innym etapie rozwoju, ale pozyskały tego samego...
Torus Wybrzeże Gdańsk został zaproszony do startu w europejskich pucharach. Piłkarze ręczni 5. drużyny...
Od sezonu 2023/24 do PGNiG Superligi wracają play-off. Torus Wybrzeże Gdańsk sięga planami jeszcze dalej....
Torus Wybrzeże Gdańsk przeprowadził pierwszy transfer przed sezonem 2023/24. Do zespołu dołączył...
Torus Wybrzeże Gdańsk pokonał Energę Kalisz 29:26 (12:15) w meczu ostatniej, 26. kolejki PGNiG Superligi....
Torus Wybrzeże Gdańsk w sobotę, 20 maja o godz. 17 w hali AWFiS podejmować będzie Energę Kalisz....
Marcin Lijewski został selekcjonerem reprezentacji Polski piłkarzy ręcznych. To były zawodnik Wybrzeża...
Piłkarze ręczni Port Service Wybrzeże Gdańsk zajęli 4. miejsce w mistrzostwach Polski juniorów....
8 marca o godzinie 18 w Ergo Arenie polscy piłkarze ręczni zmierzą się z Francją. Stawką meczu z mistrzami...
- Poróżniliśmy się w pewnych kwestiach. Nasze relacje pozostaną jednak bardzo dobre i rozstaniemy się w...
- Jestem w Arce Gdynia już 33 lata. To nie tylko praca, ale styl życia. Nigdy nie byłem pracownikiem...
- Odbyliśmy poważną, męską rozmowę wewnątrz drużyny i powinno być coraz lepiej. Chciałbym zagrać z Suzuki...
- Mam nadzieję, że się nie podłamali, że wszystko ułoży się pozytywnie i stać będzie ich na miejsce w...
Torus Wybrzeże Gdańsk był objawieniem pierwszej rundy PGNiG Superligi. Gdańszczanie zajmują 5. miejsce, co...
Grzegorz Witt został Ligowcem Listopada. Koordynatora ds. motoryki drużyn młodzieżowych Arki Gdynia...
Torus Wybrzeże Gdańsk w sobotę, 3 września o godz. 17 meczem z MMTS Kwidzyn rozpocznie zmagania w PGNiG...
Torus Wybrzeże Gdańsk spotkał się z kibicami w hali AWFiS. Oprócz zaprezentowania szczypiornistów, była to...