Start IV ligi. Jaguar Gdańsk wywalczył remis, Bałtyk...
Trójmiejscy IV-ligowcy rozpoczęli rundę wiosenną bez wygranej. Remisem 1:1 zakończyło się wyjazdowe...
Znaleziono 2702 artykuły
Trójmiejscy IV-ligowcy rozpoczęli rundę wiosenną bez wygranej. Remisem 1:1 zakończyło się wyjazdowe...
Arka Gdynia już 28 lutego może zostać liderem Betclic 1. Ligi co najmniej na trzy dni. - Nie ma to żadnego...
Na otwarcie 26. kolejki PlusLigi Trefl Gdańsk wydał twardy, trzygodzinny bój na wyjeździe wyżej notowanej...
Trefl Gdańsk praktycznie zapewnił sobie utrzymanie w PlusLidze, a wciąż ma szansę na udział w fazie...
W pierwszym meczu rundy wiosennej Arka Gdynia zagrała systemem 1-4-3-3. Mimo ofensywnego ustawienia...
Jeśli wszystko potoczy się po myśli Arki Gdynia, we wtorek, 18 lutego zaprezentowany zostanie nowy obrońca....
Piłkarze ręczni po przerwie na mistrzostwa świata wrócili na parkiety Orlen Superligi. Na zakończenie 19....
Tomasz Grzegorczyk wygrał wszystkie sześć meczów, w których prowadził Arkę Gdynia u siebie w Betclic 1....
Trefl Gdańsk cztery z sześciu meczów kończących rundę zasadniczą w PlusLidze rozegra u siebie. W...
- Oczywiście, że mogę powiedzieć, że celem Arki Gdynia jest awans bezpośredni. Jeżeli ja, jako trener...
Arka Gdynia ma coraz większe kłopoty w defensywie przed pierwszym oficjalnym meczem 2025 roku. Kike Hermoso...
PGE Wybrzeże Gdańsk nie czekało do ostatnia dnia okna transferowego, które w Orlen Superlidze zamykało się...
"Rozmawiałem z kilkoma zawodnikami z Arki Gdynia i przyznali, że bardzo dobrze to wygląda. Moim czarnym...
Przemysław Frankowski został wypożyczony z francuskiego Lens do tureckiego Galatasaray. Jeśli po...
Arka Gdynia podjęła decyzję w sprawie przyszłości dwóch piłkarzy, którym kontrakty kończą się 30 czerwca....
Lechia Gdańsk pokonała Lecha Poznań 1:0, korzystając z tego, że od 14. minuty mogła grać 11 na 10. Nie była...
Lechia Gdańsk wygrała z liderem PKO BP Ekstraklasy w 20. kolejce. Biało-zieloni pokonali Lecha Poznań 1:0...
Lechia Gdańsk w pierwszym meczu 2025 roku na Polsat Plus Arenie Gdańsk zagra z liderem PKO BP Ekstraklasy -...
Po ponad dwóch miesiącach poszukiwań w różnych ligach Conrado zdecydował się na powrót do Brazylii. O...
Przed meczem z Lechem Poznań trener Lechii Gdańsk podzielił się swoimi spostrzeżeniami na temat formy...