Start IV ligi. Jaguar Gdańsk wywalczył remis, Bałtyk...
Trójmiejscy IV-ligowcy rozpoczęli rundę wiosenną bez wygranej. Remisem 1:1 zakończyło się wyjazdowe...
Znaleziono 1198 artykułów
Trójmiejscy IV-ligowcy rozpoczęli rundę wiosenną bez wygranej. Remisem 1:1 zakończyło się wyjazdowe...
Arka Gdynia już 28 lutego może zostać liderem Betclic 1. Ligi co najmniej na trzy dni. - Nie ma to żadnego...
W pierwszym meczu rundy wiosennej Arka Gdynia zagrała systemem 1-4-3-3. Mimo ofensywnego ustawienia...
Jeśli wszystko potoczy się po myśli Arki Gdynia, we wtorek, 18 lutego zaprezentowany zostanie nowy obrońca....
Tomasz Grzegorczyk wygrał wszystkie sześć meczów, w których prowadził Arkę Gdynia u siebie w Betclic 1....
- Oczywiście, że mogę powiedzieć, że celem Arki Gdynia jest awans bezpośredni. Jeżeli ja, jako trener...
"Rozmawiałem z kilkoma zawodnikami z Arki Gdynia i przyznali, że bardzo dobrze to wygląda. Moim czarnym...
Arka Gdynia podjęła decyzję w sprawie przyszłości dwóch piłkarzy, którym kontrakty kończą się 30 czerwca....
Lechia Gdańsk pokonała Lecha Poznań 1:0, korzystając z tego, że od 14. minuty mogła grać 11 na 10. Nie była...
Przed meczem z Lechem Poznań trener Lechii Gdańsk podzielił się swoimi spostrzeżeniami na temat formy...
Arka Gdynia zakończyła zgrupowanie w Turcji. Jaki skład wyłania się po sześciu zimowych sparingach, z...
Arka Gdynia pozyskała napastnika, który ma być odpowiedzią na transfer Karola Czubaka do belgijskiego KV...
Arka Gdynia ostatni dzień sparingowych rozpoczęła od wygranej nad ukraińską Polissią Żytomierz 3:2 (1:1). W...
Arka Gdynia przygotowuje dwa wypożyczenia. Z Legii Warszawa do końca sezonu pozyska Jordana Majchrzaka....
Arka Gdynia otrzyma od miasta 2 miliony złotych brutto za promocję Gdyni i Gdyńskiego Centrum Sportu w...
- Niewielu ludzi wierzyło lub dawało nam szansę, że stąd wywieziemy choćby punkt, tym bardziej, że trzech...
Arka Gdynia otrzymała pieniądze od KV Kortrijk. Na konto klubu wpłynęło około 700 tysięcy euro. Tym samym...
- Wiemy, jak trudna jest sytuacja w tabeli, ale mamy plan, aby zostać w ekstraklasie - zapewnił John...
Arka Gdynia pokonała Lokomotiw Płowdiw 2:0 (2:0) na otwarcie sparingów w Turcji. Gole 13. drużynie...
Wojciech Pertkiewicz ponownie będzie prezesem Arki Gdynia. Po blisko 5-letniej przerwie, urzędowanie...