Zmiany w lidze siatkarzy. 5 min. przerwy między setami,...
Szefowie klubów PlusLigi razem z Radą Nadzorczą oraz zarządem Profesjonalnej Ligi Piłki Siatkowej SA...
Znaleziono 13 artykułów
Szefowie klubów PlusLigi razem z Radą Nadzorczą oraz zarządem Profesjonalnej Ligi Piłki Siatkowej SA...
Trefl Gdańsk musi znaleźć szkoleniowca, który przygotuje siatkarzy do sezonu 2018/2019. Trener Andrea...
Siatkarze Trefla Gdańsk zakończyli sezon zasadniczy zwycięstwem przed własną publicznością nad Łuczniczką...
Siatkarze Trefla Gdańsk w niedzielę podejmą Łuczniczkę Bydgoszcz w meczu 30. kolejki PlusLigi. Spotkanie w...
Trefl Gdańsk celuje w rekord frekwencji PlusLigi - tak z tego sezonu, jak i w całej historii rozgrywek. Na...
Andrea Anastasi w sezonie 2018/2019 nadal będzie trenerem siatkarzy Trefla Gdańsk. Klub i szkoleniowiec...
Trefl Gdańsk nie miał problemów z pokonaniem ostatniego w tabeli PlusLigi Dafi Społem Kielce 3:0 (25:18,...
Siatkarze Trefla Gdańsk w 25. kolejce PlusLigi zagrają z zamykającym tabelę PlusLigi zespołem Dafi Społem...
Szukacie pomysłu na spędzenie pierwszej niedzieli wolnej od handlu? Trefl Gdańsk proponuje siatkarskie...
Przed nami pełen atrakcji tydzień, w którym każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Dużo koncertów, festiwal...
Mateusz Mika opuścił dwa ostatnie mecze Trefla Gdańsk. Przyjmujący żółto-czarnych ma problemy z mięśniem...
Siatkarze Trefla Gdańsk dalej są niepokonani w tym sezonie na wyjeździe. Choć Dafi Społem Kielce zmusiło...
Wydawało się, że Wojciech Grzyb będzie rezerwowym środkowym Trefla Gdańsk. To jednak z nim na boisku gra...