Arka Gdynia tego potrzebuje do wygrywania. Bez czego nic...
- W tej lidze bez odpowiedniego nastawienia nic nie zrobisz - przyznał Dawid Szwarga po swoim pierwszym...
Znaleziono 5065 artykułów
- W tej lidze bez odpowiedniego nastawienia nic nie zrobisz - przyznał Dawid Szwarga po swoim pierwszym...
W trzecim meczu w ramach Rugby Europe Trophy Polska zmierzy się z Chorwacją 22 lutego 2025 r. o godz. 16 na...
Arka Gdynia nadal może trzymać rywali w szachu, jeżeli chodzi o ustawienie na środku obrony. Urazy leczą...
W pierwszym meczu rundy wiosennej Arka Gdynia zagrała systemem 1-4-3-3. Mimo ofensywnego ustawienia...
Dawid Gojny nie oświadczył się po raz drugi, Arka Gdynia nie wygrała na inaugurację roku w Betclic 1....
Jeśli wszystko potoczy się po myśli Arki Gdynia, we wtorek, 18 lutego zaprezentowany zostanie nowy obrońca....
Tomasz Grzegorczyk wygrał wszystkie sześć meczów, w których prowadził Arkę Gdynia u siebie w Betclic 1....
Arka Gdynia zremisowała z Polonią Warszawa 0:0 w pierwszym meczu 2025 roku i do lidera Betclic 1. Ligi po...
Opady śniegu, które już były w Gdyni i które są jeszcze spodziewane, mają nie przeszkodzić w rozegraniu...
- Oczywiście, że mogę powiedzieć, że celem Arki Gdynia jest awans bezpośredni. Jeżeli ja, jako trener...
Arka Gdynia ma coraz większe kłopoty w defensywie przed pierwszym oficjalnym meczem 2025 roku. Kike Hermoso...
"Rozmawiałem z kilkoma zawodnikami z Arki Gdynia i przyznali, że bardzo dobrze to wygląda. Moim czarnym...
Arka Gdynia podjęła decyzję w sprawie przyszłości dwóch piłkarzy, którym kontrakty kończą się 30 czerwca....
Arka Gdynia do pierwszego meczu 2025 roku w Betclic 1. Lidze przygotowuje się nie tylko pod względem...
W swoim piątym meczu sparingowym, podczas przygotowań do walki o utrzymanie czwartej ligi, Bałtyk Gdynia...
Hide Vitalucci wraca do zdrowia i powinien być już dostępny do dyspozycji trenera Dawida Szwargi podczas...
Arka Gdynia zakończyła zgrupowanie w Turcji. Jaki skład wyłania się po sześciu zimowych sparingach, z...
Arka Gdynia ostatni dzień sparingowych rozpoczęła od wygranej nad ukraińską Polissią Żytomierz 3:2 (1:1). W...
Aliaksei Nasevich został Ligowcem Stycznia 2025 roku. Siatkarz Trefla Gdańsk otrzymał najwyższą średnią not...
Arka Gdynia pokonała Lokomotiw Płowdiw 2:0 (2:0) na otwarcie sparingów w Turcji. Gole 13. drużynie...