Lechia Gdańsk tłumaczy porażkę z Puszczą Niepołomice....
Bez względu na to, czy wypowiadał się trener, czy piłkarze, to po przegranej Lechii Gdańsk z Puszczą...
Znaleziono 39 artykułów
Bez względu na to, czy wypowiadał się trener, czy piłkarze, to po przegranej Lechii Gdańsk z Puszczą...
Lechia Gdańsk po meczu, w którym odniosła najwyższe zwycięstwo (3:1) w sezonie 2024/25, zmierzy się z...
- Nie wiem, skąd oni biorą mój numer na WhatsAppie. Francja, Niemcy, Hiszpania, Ameryka... No wszyscy...
- Nasz sezon zaczyna się tak naprawdę teraz. Złapaliśmy kontakt z drużynami, z którymi walczymy o...
Lechia Gdańsk wzięła pierwszy mecz w tym roku o przysłowiowe 6 punktów, czyli zwyciężyła z inną drużyną,...
Lechia Gdańsk w oficjalnym komunikacie powtórzyła to, co pod koniec roku usłyszeli akcjonariusze. Żadnych...
- Wszystkie organizacyjne i finansowe sprawy nie mogą nam zaprzątać głowy, bo to nikomu nie pomoże. Czekamy...
Lechia Gdańsk w pierwszym meczu 2025 roku na Polsat Plus Arenie Gdańsk zagra z liderem PKO BP Ekstraklasy -...
Przed meczem z Lechem Poznań trener Lechii Gdańsk podzielił się swoimi spostrzeżeniami na temat formy...
"Lepiej się gra z Lechem Poznań u siebie, niż z Motorem Lublin na wyjeździe, bo są swoi kibice, jest...
- W Anglii urodziłem się w ustawieniu 1-4-4-2 - podkreśla trener John Carver. Jednak to wyjście z dwoma...
- Niewielu ludzi wierzyło lub dawało nam szansę, że stąd wywieziemy choćby punkt, tym bardziej, że trzech...
"Dajemy sygnał do walki" - napisali na oprawie kibice, których blisko tysiąc przyjechało za Lechią Gdańsk...
- Wiemy, jak trudna jest sytuacja w tabeli, ale mamy plan, aby zostać w ekstraklasie - zapewnił John...
Lechia Gdańsk zamierza wypełnić zalecenia Komisji ds. Licencji Klubowych PZPN, aby odzyskać prawo do...
Lechia Gdańsk w social mediach odlicza dni do meczu w Lublinie z Motorem. Jednak kibice najbardziej czekają...
Lechia Gdańsk spłaca zaległe zobowiązania, aby odzyskać licencję na grę w PKO BP Ekstraklasie. Natomiast...
Jeśli wszystko pójdzie z planem, Lechia Gdańsk w czwartek, 23 stycznia o godz. 16:40 powinna wylądować w...
Lechia Gdańsk kończy sparingi podczas zgrupowania w Turcji z kompletem zwycięstw. W trzecim spotkaniu w...
Lechia Gdańsk wygrała oba sparingi w Turcji, a trener John Carver zapewnia: "zmierzamy w dobrym kierunku"....