Menedżerowie piszą do piłkarza Lechii Gdańsk....
- Nie wiem, skąd oni biorą mój numer na WhatsAppie. Francja, Niemcy, Hiszpania, Ameryka... No wszyscy...
Znaleziono 82 artykuły
- Nie wiem, skąd oni biorą mój numer na WhatsAppie. Francja, Niemcy, Hiszpania, Ameryka... No wszyscy...
Lechia Gdańsk po raz trzeci w tym sezonie zagra przy ograniczonej widowni. Nie będzie tego dnia darmowych...
Lechia Gdańsk dokonała kolejnej zmiany w tureckich sparingach. Po rezygnacji w ubiegłym tygodniu z gry ze...
Lechia Gdańsk przed ostatnim tygodniem zgrupowania w Turcji lizała rany i regenerowała siły. Już wiadomo,...
- Za mną dwa ciężkie miesiące, a kolejne wydaje się, że nie będą łatwe - przyznał Zbigniew Ziemowit...
- Byłem sfrustrowany. Bardzo chciałem wrócić do gry. Chcę pokazać wszystkim swoje umiejętności, kim jestem...
Lechia Gdańsk w sobotę, 17 września o godzinie 15 zagra z Jagiellonią Białystok. Do poprawy gry...
Lechia Gdańsk do końca tego tygodnia może przeprowadzić dwa transfery, a przed zamknięciem okna...
"Kibice Lechii Gdańsk zadają sobie pytanie, skoro miało być tak dobrze, to dlaczego jest tak źle?" - pisze...
Ekstraliga rugby wystartuje 20 sierpnia. W 1. kolejce Lechia Gdańsk ugości Arkę Gdynia, a Ogniwo Sopot u...
Lechia Gdańsk chciałaby przeprowadzić jeden bądź dwa transfery. Skoro na razie ich nie ma to trener Tomasz...
Lechia Gdańsk zamierza przeprowadzić jeszcze jeden transfer. Celem jest pozyskanie ofensywnego pomocnika....
- Nie mogłem w tym roku zagrać w Pucharze Polski i Lechia Gdańsk odpadła już w 1/8 finale... A tak mówiąc...
Lechia Gdańsk jeszcze nigdy tak wcześniej nie grała o punkty w ekstraklasie, ani też nie miała tak krótkiej...
Lechia Gdańsk pokonała Sokół Ostróda 3:0 (2:0) w pierwszym tegorocznym sparingu. Spotkanie z II-ligowcem na...
Luiz Carlos Santos, czyli Deleu został trenerem akademii piłkarskiej Jaguara Gdańsk oraz grać będzie w...
"Minęły czasy, gdy ruchy kadrowe Lechii Gdańsk przypominały wsiadanie i wysiadanie z tramwaju. Poziom...
- Wiele rzeczy jest u nas jak w dobrej rodzinie - kochamy się, ale czasem trzeba użyć mocnych słów. Nie...
Czerwona kartka, złe wejście w drugą połowę, gol stracony po stałym fragmencie gry oraz przede wszystkim...
- Każdego rywala traktujemy poważnie. Musimy być czujni. Wiemy, że takie mecze są nieobliczalne - mówi...