13. Plebiscyt Trojmiasto.pl na Najlepszego Ligowca Roku...
Tylko do północy w niedzielę, 26 stycznia można głosować w 13. Plebiscycie na Najlepszego Ligowca Roku 2024...
Znaleziono 128 artykułów
Tylko do północy w niedzielę, 26 stycznia można głosować w 13. Plebiscycie na Najlepszego Ligowca Roku 2024...
W poniedziałek, 13 stycznia, w samo południe ruszyło głosowanie na Najlepszego Ligowca Roku 2024 w...
Po raz trzynasty wybierzecie Najlepszego Ligowca Roku w Trójmieście. Głosowanie ruszy w poniedziałek, 13...
W 1. meczu w rozgrywkach Rugby Europe Trophy reprezentacja Polski na Narodowym Stadionie Rugby w Gdyni...
Bałtyk Gdynia ma poważne kłopoty finansowe i rozgrywa sezon na przeczekanie. Jaguar Gdańsk, który znów miał...
Dziewięciu trójmiejskich rugbistów zostało powołanych do reprezentacji Polski na mecz Rugby Europe Trophy z...
Na inaugurację 5. kolejki Ekstraligi rugby Drew Pal 2 RC Lechia Gdańsk przegrała z Budowlani WizjaMed Łódź...
W 4. kolejce ekstraligi rugby ponownie zagrają dwie trójmiejskie ekipy. W sobotę, 14 września o godz. 14...
Pierwsze w tym sezonie derby Trójmiasta w rugby na swoją korzyść rozstrzygnęła Life Style Catering RC Arka...
W sobotę, 3 sierpnia na boisku MOSiR Sopot przy ul. 23 marca 95 odbędzie się Memoriał Janusza Kupcewicza....
Drużyna Life Style Catering Rugby Club Arka Gdynia zrobiła dobrą reklamę swojemu nowemu sponsorowi...
Drużyna Drew Pal 2 Lechia Gdańsk tylko przez 14 minut zachowała czyste konto na boisku kandydata do finału...
Arka Gdynia przegrała wysoko na wyjeździe z Awentą Pogonią Siedlce 6:42 (6:21) w 14. kolejce ekstraligi...
Nicolai Klindt zwyciężył w 12. Plebiscycie Trojmiasto.pl na Najlepszego Ligowca Roku 2023 w Trójmieście....
32 rugbistów przygotowuje się w Gdańsku do meczu Polska - Rumunia w Rugby Europe Championship, który 4...
- Otrzymałem zaufanie, w górę poszła też pewność siebie. Dzięki temu się rozwinąłem i mogłem pokazać...
- Najpierw jest Puchar Polski, a potem walka o coś więcej w lidze. Finał byłby super, ale wiem, że to...
- Pracuję w software developer, a to pochłania sporo czasu. Jednak znajduję go również na siłownię i...
W poniedziałek, 15 stycznia, w samo południe ruszyło głosowanie na Najlepszego Ligowca Roku 2023 w...
Po raz dwunasty wybierzecie Najlepszego Ligowca Roku w Trójmieście. Głosowanie ruszy w poniedziałek, 15...