Aktywna randka w walentynki. Sprawdź propozycje na...
Walentynkowa gra w kręgle, jazda na łyżwach, morsowanie, zwiedzanie zamku Malbork - to niektóre z...
Znaleziono 88 artykułów
Walentynkowa gra w kręgle, jazda na łyżwach, morsowanie, zwiedzanie zamku Malbork - to niektóre z...
Co zrobić, aby zwiększyć płodność kobiety? Jak naturalnie wspomóc zajście w ciążę? Zanim skorzystamy ze...
Lodowisko przy molo w Sopocie, na skwerze Kuracyjnym, mimo nie najlepszej pogody, wystartowało zgodnie z...
Energa Wybrzeże Gdańsk z przygotowaniami do sezonu w Metalkas 2. Ekstralidze jest daleko za ligową...
Energa Wybrzeże Gdańsk znów musiało odwołać trening po opadach deszczu. Żużlowcy liczą jednak, że pogoda...
Energa Wybrzeże Gdańsk dopina plan przedsezonowych przygotowań. Podpieczni Eryka Jóźwiaka mają odjechać...
Krzysztof Kasprzak już wie, jaki będzie skład zespołu Zdunek Wybrzeże Gdańsk i nie ukrywa, że to był jeden...
Zawody ISU Junior Grand Prix PGE Solidarity Cup powróciły Hali Olivia. Do soboty, 30 września najlepsi...
W biegi na orientację wciągnął go dziadek, a wyczynowo trenuje je od niecałych czterech lat. W tym czasie...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk w piątek, 17 marca o godz. 13 odbędzie pierwszy trening na torze przy ul. Zawodników...
16-letnia Jagoda Ejsmont przygodę z curlingiem rozpoczęła od przeczytania ogłoszenia o darmowym treningu....
Trefl Sopot zagra ze Śląskiem Wrocław w ćwierćfinale Suzuki Pucharu Polski. Spotkanie odbędzie się 17...
Od października przy Polsat Plus Arena Gdańsk działa tor drifterski. Teraz na Drift Arenie odbędzie się...
- W Lechii Gdańsk większość zawodników kończyła trening i wracała do rodzin. Ja byłem sam, nawet nie miałem...
Na Lotos Stadionie Letnim w Brzeźnie rywalizowało 16 par damsko-męskich w w atletycznych wyzwaniach....
Za trzy dni Lechia Gdańsk pozna pierwszego rywala w Lidze Konferencji Europy. Dobrze, że inauguracja tych...
Cezary Trybański, Krzysztof Ignaczak i Marcin Lijewski przeprowadzili wspólny trening z dziećmi i ich...
Żużlowcy Zdunek Wybrzeża Gdańsk przegrali z Zooleszcz GKM Grudziądz w wyjazdowym sparingu. Dla...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk przygotował tor przy ul. Zawodników zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami....
Jakub Malina trenuje mini żużel w Wybrzeżu Gdańsk. Zanim wyprosił u rodziców zgodę na trening, udawał...