Sędziował w finale MŚ 2022. Znów poprowadzi derby...
Piłkarskie derby Trójmiasta w sezonie 2023/24 mają szczęście do eksportowych arbitrów. Jesienią gwizdał...
Znaleziono 26 artykułów
Piłkarskie derby Trójmiasta w sezonie 2023/24 mają szczęście do eksportowych arbitrów. Jesienią gwizdał...
Lechia Gdańsk będzie mogła wystawić tylko jednego z trzech piłkarzy pozyskanych tego lata na inaugurację...
Lechia Gdańsk dokonała drugiego transferu. Miłosz Szczepański na 3-letni kontrakt musiał zapracować podczas...
Lechia Gdańsk 14 czerwca rozpocznie przygotowania do sezonu 2021/22. Pierwszy trening został wyznaczony na...
Joseph Ceesay po chorobie może wrócić do meczowej dwudziestki Lechii Gdańsk na piątkowy mecz z Pogonią...
- Dla mnie jako wiślaka, ta bramka smakuje podwójnie - mówił Rafał Pietrzak przed kamerami Canal+, który...
Żarko Udovicić jest największych pechowcem 2020 roku w Lechii Gdańsk. Poprzestał zaledwie na 7 meczach, gdy...
Lechia Gdańsk zaprezentuje się w strojach przygotowanych na 75-lecie klubu. 26 września, w sobotę o...
Filip Mladenović związał się na trzy lata z Legią Warszawa. Czy na jego odejściu, a także braku...
- Należę do nielicznych osób, które mogą powiedzieć, że skorzystały na pandemii - mówi Żarko Udovicić....
Lechia Gdańsk straciła wygraną we Wrocławiu w doliczonym czasie gry, a Piotr Stokowiec dokonał tylko jednej...
Lechia Gdańsk spróbuje zerwać z serią trzech ligowych spotkań bez zwycięstwa i nawiązać do udanego początku...
Lukas Haraslin i Filip Mladenović zagrają w najbliższych meczach eliminacji mistrzostw Europy 2020...
- Idą drogą, którą my poszliśmy w poprzednim sezonie. Bronili się przed spadkiem - mówi Piotr Stokowiec o...
Artur Sobiech strzelał po golu w trzech ostatnich spotkaniach Lechii Gdańsk. 29-latka może jednak zabraknąć...
- Nie wiem czy trener Piotr Stokowiec przywróci mnie od razu do pierwszej jedenastki, ale liczę na to. Chcę...
Błażej Augustyn to jeden z najwyżej ocenianych piłkarzy Lechii Gdańsk na początku sezonu. Stoper...
"Lechia Gdańsk ma kadrę do walki o mistrzostwo Polski. Świadczy o tym również szeroki skład i moim zdaniem...
Lechia Gdańsk nie będzie się odwoływać od żadnej z 8 kartek, które otrzymała podczas meczu z Wisłą w...
Piotr Stokowiec odpowiadał na pytania czytelników Trojmiasto.pl. Wiele z nich poprzedzone było gratulacjami...