Rzut siekierą i zoltar. Atrakcje, które podnoszą adrenalinę
Coraz więcej osób szuka alternatywnych sposobów na zabawę podczas urodzin i wieczorów panieńskich czy...
Znaleziono 43 artykuły
Coraz więcej osób szuka alternatywnych sposobów na zabawę podczas urodzin i wieczorów panieńskich czy...
Rekordowy parkrun, biegi na orientację, otwarcie nowego pubu bilardowego i wycieczka rowerowa to kilka z...
Jeśli szukasz idealnego miejsca na wycieczkę klasową, urodziny dla dziecka lub imprezę integracyjną dla...
Strażnicy graniczni, policjanci, wojskowi doskonalili swoje umiejętności strzeleckie na pierwszych...
Najpierw na wodę spuszczono specjalną tarczę, a kiedy oddryfowała, z okrętów wojennych oddano do niej salwy...
Jeżeli masz mniej niż 32 lata, posiadasz obywatelstwo polskie, nie byłeś nigdy karany i ukończyłeś szkołę...
Na początku w policji można zarobić około 5 tys. zł "na rekę" (w zależności od wieku). Na funkcjonariuszy...
- Zadowolony jestem z zawodników, ale z wyników może nie do końca. W czwartek odbył się trening strzelecki....
Wakacje Pełne Przygód w Adventure Park to propozycja skierowana do wszystkich dzieci i młodzieży w wieku od...
Zaczyna spadać frekwencja na strzelnicach w stosunku do boomu zainteresowania, który miał miejsce...
Łukasz Zwoliński sezon rozpoczął od gola, ale przeciwko Wiśle Płock nie było kontynuacji, mimo że napastnik...
- Wracam do siebie, do domu, do klubu, w którym się wychowałem. Są emocje, tym bardziej, że to mój pierwszy...
Podczas siódmego spaceru po XVIII-wiecznym Gdańsku odwiedzimy i sprawdzimy, czym był miejski ogród...
Techniki samoobrony i interwencji, sztuki walki, zajęcia z przedmiotów specjalistycznych takich jak:...
- Wiedzieliśmy, o co idzie gra. Byliśmy jednością. Jeden za drugiego, by wskoczył w ogień, aby utrzymać...
Nowa, modułowa strzelnica została otwarta w piątek w Gdyni przy ul. Chwaszczyńskiej 194 . Skorzystać z...
Kurs rozpoznawania autentyczności banknotów, pokój ucieczek, wystawa historycznych maszyn do liczenia czy...
Dariusz Zjawiński grał w 2005 roku wspólnie z Mariuszem Pawełkiem w Odrze Wodzisław. Napastnik Arki...
Trefl Sopot dokończy sezon bez rozgrywającego Tyreekna Durena. Amerykanin rozstał się z drużyną i...
Ashley Shields została nową koszykarką Basketu 90 Gdynia. Niespełna 31-letnia Amerykanka może grać zarówno...