Lechia Gdańsk za promocję miasta otrzyma 10 mln zł....
- Chcemy się wzajemnie wspierać i mieć partnerskie relacje. Wydaje mi się, że miasto Gdańsk zdało egzamin...
Znaleziono 33 artykuły
- Chcemy się wzajemnie wspierać i mieć partnerskie relacje. Wydaje mi się, że miasto Gdańsk zdało egzamin...
Jednym maj kojarzy się z maturami, innym z kwitnącymi kasztanami. W 2024 roku ten miesiąc, przynajmniej w...
W czerwcu Lechia Gdańsk będzie negocjowała nową umowę dotycząca działań promocyjnych na rzecz miasta...
Pod koniec sierpnia alarmowaliśmy, że po 16-letniej współpracy może nastąpić rozwód na linii Lechia Gdańsk...
Na nowej koszulce meczowej, którą zaprezentowała Lechia Gdańsk w 6. kolejce Fortuna 1. Liga widnieją...
Lechia Gdańsk zostaje na stadionie Polsat Plus Arena Gdańsk. 40-tysięcznik będzie największym obiektem w...
Lechia Gdańsk szuka pieniędzy, aby piłkarska spółka nie upadła. Przedstawiciele klubu w ostatni czasie...
Przedstawiciele Miasta Gdańsk mieli spotkać się z władzami Lechii, ale omówić przyszłość klubu. Na tej...
- Właściciel o ogromnym majątku zainwestował spore środki w działalność klubu, jednak zbyt wysokie koszty...
Stowarzyszenie Kibiców Lechii Gdańsk Lwy Północy zaapelowało do klubu, aby do końca sezonu obniżył ceny...
"W przypadku spadku Lechii z Ekstraklasy bieżąca umowa zostanie rozwiązana (...). W ostatnich dniach...
Lechia Gdańsk regularnie otrzymuje pieniądze od miasta na mocy umowy o współpracy zawartej 4 marca...
Kevin Friesenbichler podpisał kontrakt z Lechią Gdańsk do 30 czerwca 2025 roku. Dla austriackiego...
Góra Gradowa z Hevelianum, wyjątkowe rzeźby i dawna kuźnia na terenach Stoczni Cesarskiej oraz zwiedzanie...
Lechia Gdańsk otrzyma ponad 20 milionów złotych za promocję miasta. Nowa umowa będzie obowiązywała aż do 31...
Jak daleko jest Arka Gdynia od ekstraklasy? - Najprościej ujmując sprawę... 3 miesiące. W takim czasie...
Lechia Gdańsk dokonała trzech zmian kadrowych w dniu wigilii. Do zespołu dołączyli: Michał Buchalik z Wisły...
Bassekou Diabate regularnie dostaje minuty w Lechii Gdańsk, a ostatni mecz zwieńczył udziałem w...
Lechia Gdańsk jako pierwszy klub podpisała umowę na promocję Gdańska. Z tego tytułu otrzyma w 2021 roku 10...
Stadion Gdańsk - tak obecnie oficjalnie nazywa się obiekt w Letnicy, który z końcem października stracił...